Edullinen laina netistä | Jopa 15 vuotta maksuaikaa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Edullinen laina netistä – näin löydät sen

Pidä korko kurissa ja löydä edullisin laina kilpailuttamalla

Erot pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamien lainojen kuluissa voivat olla suuria, joten edullinen laina löytyy todennäköisimmin vasta kattavan vertailun tuloksena. Sen sijaan, että lähettäisit erikseen hakemukset kymmenille eri pankeille ja luotonmyöntäjille, voit hoitaa kilpailutuksen helposti yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Rahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka tekee yhteistyötä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Kun lähetät lainahakemuksesi meille, toimitamme sen eteenpäin yhteistyökumppaniemme nähtäville. Näin voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia, joiden joukosta sinun on helppo poimia edullinen laina omiin tarpeisiisi.

Palvelumme kautta voit vertailla lainoja 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Takaisinmaksuajan voit valita itse 1-15 vuoden väliltä, joten edullinen laina voi järjestyä myös pitkällä maksuajalla.

Me saamme palkkiomme pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, joten sinulle lainojen vertailu on aina täysin ilmaista. Hakeminen ei myöskään sido sinua mihinkään, eli voit vertailla korkoja ja lainaehtoja rauhassa ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, hyväksytkö jonkun tarjouksista vai et.

Voiko lainaa hakea myös ilman vakuuksia?

Lainaa hakeaksesi et tarvitse omaisuusvakuuksia tai ulkopuolista henkilötakaajaa. Voit etsiä edullisinta lainaa palvelumme kautta, kunhan täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Palkka- tai eläketulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa.
 • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kun olet täyttänyt lainanhakemuslomakkeen sivuillamme, saat heti tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos päätös on osaltasi myönteinen, saat vertailtavaksesi ensimmäiset tarjoukset usein jo minuuttien sisällä hakemuksen täyttämisestä.

Pystyt tarkastelemaan saamiasi tarjouksia helposti Oma Rahalaitos -palvelussa, johon kirjaudut henkilötunnuksella ja salasanalla. Muista täyttää lainahakemukseen vaaditut yhteystiedot huolellisesti, sillä salasana lähetetään sinulle matkapuhelimeen ja sähköpostiin.

Mikäli täytät yllä olevat kriteerit, voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa heti.

5 syytä, miksi edullinen laina löytyy helpoiten lainanvälittäjän avulla

Toimintavuosiemme aikana jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hyödyntäneet palveluitamme metsästäessään edullista lainaa verkosta. Rahalaitos tekee lainan hakemisesta helppoa muun muassa seuraavien syiden takia.

 • Hakuprosessi on nopea ja täysin sähköinen. Sinun ei tarvitse ravata konttorissa, vaan saat lainapäätöksen välittömästi.
 • Saat jopa kymmeniä tarjouksia vain yhdellä hakemuksella. Yhteistyökumppaniemme joukosta löytyvät kaikki merkittävimmät luotonmyöntäjät, eli lyöt monta kärpästä yhdellä iskulla.
 • Et sitoudu mihinkään. Voit vertailla lainavaihtoehtoja rauhassa ja päättää sen jälkeen, onko jokin niistä riittävän edullinen.
 • Säästät rahaa vertailemalla. Erot lainojen korkokuluissa voivat pienissäkin lainasummissa olla useita satasia, joten edullinen laina löytyy todennäköisemmin suuresta joukosta tarjouksia.
 • Myönnetyt lainat maksetaan nopeasti. Parhaimmassa tapauksessa yhteistyökumppanimme voi maksaa hyväksytyn lainan heti tilille, eli käytännössä edullinen laina on mahdollista saada jopa saman päivän aikana.

Millainen korko lainoihin sisältyy?

Rahalaitos ei voi vaikuttaa siihen, millaista korkoa yhteistyökumppanipankkimme sinulle tarjoavat. Hakijoiden vastaanottamat lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Lainaehtoihin ja kuluihin vaikuttavat muun muassa lainan suuruus, vakituisten vuositulojesi määrä sekä aiempi maksuhistoriasi.

Alla viitteellinen esimerkki 5000 euron lainan kustannuksista kahden vuoden laina-ajalla.

 • Kuukausierä 230€.
 • Lainasta aiheutuvat kulut 520€.
 • Takaisin maksettava summa yhteensä 5520€.

Kauttamme haettavien lainatarjousten alin mahdollinen todellinen vuosikorko on 4,5 prosenttia. Todellinen vuosikorko tarkoittaa korkoa, joka huomioi kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset.

Sinulle tarjottavan edullisimman korkotason saat selville vain pyytämällä tarjoukset eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Täytä siis hakemus nyt ja löydä edullinen laina nopeasti netistä.

Edullisin laina löytyy usein yhteishakijan kanssa

Muista, että halutessasi voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Tämä voi olla mainio vaihtoehto, mikäli lainaraha aiotaan käyttää yhteiseen tarkoitukseen esimerkiksi puolison kanssa.

Lainan korko pysyy käytännössä aina hieman edullisempana, jos takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä yhden sijaan. Isompia hankintoja varten edullista lainaa voi hakea myös pitkällä maksuajalla – aina 15 vuoteen asti.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme