lainaa-60000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Hae lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia

Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 25 tarjousta 60 000 euron lainoista

60 000 euron laina voi tulla moneen tarpeeseen – tyypillisiä esimerkkejä ovat auto- ja asuntokaupat tai pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Oli oma tilanteesi mikä tahansa, 60 000 euron laina kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monen luotonmyöntäjän välillä. Näin voit säästää helposti tuhansia euroja lainan kustannuksissa.

Rahalaitos on 100-prosenttisen suomalainen lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 25 luotonantajan, pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Lainojen vertailu kauttamme on täysin ilmaista ja riskitöntä – voit tutkailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö jonkun niistä.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

5 hyvää syytä vertailla 60 000 euron lainoja palvelumme avulla

Toimintavuosiemme aikana olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia suomalaisia löytämään itselleen soveltuvimman lainan. Palvelumme käytöstä hyödyt muun muassa seuraavilla tavoilla:

1. Lainan hakeminen on nopeaa

Lomakkeen täyttäminen vie muutaman minuutin, ja saat heti tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Mikäli päätös on myöntävä, ensimmäiset lainatarjoukset saat yhteistyökumppaneiltamme usein jo tunnin sisällä.

2. Säästät aikaa ja rahaa vertailemalla kymmeniä eri vaihtoehtoja

Normaalisti kymmenien eri lainatarjousten hakeminen vaatisi useiden eri hakemusten täyttämistä ja veisi runsaasti aikaa. Rahalaitos hoitaa saman asian yhdellä hakemuksella. Saamiesi tarjousten lainakustannuksissa voi helposti olla tuhansien eurojen eroja, joten useiden vaihtoehtojen joukosta sinun on helppoa valita edullisin 60 000 euron laina.

3. Laina järjestyy ilman vakuuksia tai takaajia

Sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan takaisinmaksun pantiksi tai etsiä toista henkilöä takaamaan lainaasi. Jopa 60 000 euron lainan hakeminen ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollista.

4. Et sitoudu mihinkään

Kuten jo edelläkin totesimme, lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit jättää lainan ottamatta, jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu mieleiseltä tai riittävän hyvältä. Tästä ei koidu sinulle mitään kustannuksia.

5. Saat rahat tilille nopeasti

Monet yhteistyökumppaneistamme maksavat lainasumman tilillesi jopa saman päivän aikana lainan hakemisesta. Luotonmyöntäjästä riippuen maksussa voi kuitenkin kestää 1-2 arkipäivää. Kaikissa tapauksissa lainaprosessi sujuu nopeasti perinteiseen pankkiasiointiin verrattuna.

Kenelle 60 000 euron laina voidaan myöntää?

60 000 euron lainasumma on sen verran suuri, että sinun on luonnollisesti täytettävä muutamia ehtoja saadaksesi puoltavan lainapäätöksen. Kaikki yhteistyökumppanimme vaativat lainanhakijoilta seuraavien yleisten kriteerien täyttymistä:

  • Vähintään 20 vuoden ikä,
  • yli 600 euron kuukausitulot,
  • ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Säästä kustannuksissa hakemalla 60 000 euron laina yhteishakijan kanssa

Isommat lainat otetaan usein yhteisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi kumppanin kanssa. Voit hakea kauttamme 60 000 euron lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin voit saada yhteistyökumppaneiltamme paremman lainatarjouksen.

Luotonmyöntäjät pystyvät tarjoamaan hakijoille paremmat korkoehdot, kun lainan takaisinmaksusta on vastuussa useampi henkilö.

60 000 euron lainan kokonaiskustannukset vaihtelevat lainanhakijasta ja takaisinmaksuajasta riippuen. Pisimmällä, 15 vuoden takaisinmaksuajalla voit edullisimmillaan lyhentää lainaa 459 eurolla kuukaudessa.

Mitä nopeammin lainan maksat takaisin, sitä edullisemmaksi se tietysti tulee. Voit aina maksaa lainan takaisin myös suunniteltua nopeammin, eikä tästä koidu sinulle lisäkuluja.

Näin 60 000 euron lainan hakeminen tapahtuu

Lainatarjouksia vertaillaksesi täytä sivuiltamme löytyvä lainalomake. Tämän jälkeen tunnistaudut palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Lainan hakeminen kauttamme on turvallista – verkkoyhteys on suojattu SSL-salauksella, jota pankit ja verkkokaupatkin käyttävät.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos päätös on puoltava, voit vertailla saamiasi lainatarjouksia reaaliajassa Oma Rahalaitos -palvelussa ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, otatko lainaa vai et.

Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi halvin 60 000 euron laina!
Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 60000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 60000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 60000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 60000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 60000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta