Parhaat lainatarjoukset - Yksi hakemus riittää - Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Paras lainatarjous löytyy aina vertailemalla

Etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella

Edullisimman lainatarjouksen etsiminen saattaa tuntua työläältä, sillä markkinoilla toimii nykyään kymmenittäin erilaisia lainantarjoajia. Useiden eri hakemuslomakkeiden täyttäminen ei kuitenkaan ole tarpeen, sillä Rahalaitoksen avulla löydät parhaat lainatarjoukset kätevästi yhdellä hakemuksella – ilmaiseksi, ilman sitoumuksia ja muutamassa minuutissa.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Nettihakemuksen tekemisen jälkeen saat arvioitavaksesi parhaimmillaan jopa kymmeniä lainatarjouksia, joiden joukosta voit halutessasi hyväksyä itsellesi kaikkein soveltuvimman lainan. Jos mikään saamistasi lainatarjouksista ei syystä tai toisesta miellytä sinua, voit aivan hyvin jättää lainan ottamatta.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, eikä se myöskään maksa mitään. Näiden syiden takia jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hakeneet lainaa Rahalaitoksen kautta.

Haettavan lainamäärän ja takaisinmaksuajan määrittelet itse. Yhteistyökumppaniemme myöntämät lainat ovat suuruudeltaan 500–70 000 euroa, ja lainan takaisinmaksu vaihtelee 1–15 vuoden välillä.

Miksi lainatarjoukset kannattaa aina pyytää useammalta luotonmyöntäjältä?

Otsikon kysymykseen on olemassa kolme vastausta, jotka ovat:

  • edullisuus,
  • nopeus ja
  • suurempi varmuus lainan saamisesta.

Käydään nämä asiat alla nopeasti läpi.

Kuluttajille tarjottavien lainojen ehdoissa ja korkokustannuksissa voi olla suuria eroja, vaikka haettu lainasumma olisi hyvinkin pieni. Tästä syystä säästät aina selvää rahaa, kun pyydät lainatarjoukset yhdellä kertaa useilta eri palveluntarjoajilta.

Paras lainatarjous löytyy myös huomattavasti nopeammin, kun pystyt hoitamaan hakuprosessin yhdellä hakemuksella, etkä käytä tuntikausia aikaasi useamman kymmenen samanlaisen hakulomakkeen täyttämiseen.

Kun pyydät lainatarjoukset kymmeniltä eri luotonmyöntäjiltä, nostat myös todennäköisyyttäsi saada lainaa. Eri rahoituslaitosten lainanmyöntöehdoissa on eroja, joten jokainen lainanmyöntäjä ei välttämättä tekisi sinulle tarjousta lainan saamisesta. Hyvä lainatarjous löytyy varmemmin, kun hakemuksesi päätyy yhdellä kertaa kymmenien eri lainantarjoajien arvioitavaksi.

Näiden syiden takia lainatarjoukset kannattaa aina pyytää samalla kertaa useammilta lainanmyöntäjiltä – oli haettava summa mikä tahansa.

Löydä parhaat lainatarjoukset Rahalaitoksen avulla – näin se käytännössä tapahtuu

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, joka toimii yhteistyössä yli 25 rahoituslaitoksen ja luotonmyöntäjän kanssa. Lainatarjousten hakeminen Rahalaitoksen kautta on ilmaista, eikä aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia. Rahalaitoksen rooli on vertailla eri palveluita ja löytää sinulle paras lainatarjous. Palkkiomme saamme yhteistyökumppaneiltamme eli lainanmyöntäjiltä.

Voit hakea lainatarjouksia Rahalaitoksen kautta, mikäli:

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • vuositulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa, ja
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit kirjautua Oma Rahalaitos –palveluun, jossa näet kaikki saamasi lainatarjoukset samassa näkymässä. Lainakustannusten vertailu on täten helppoa ja nopeaa.

Mikäli jokin lainatarjouksiin liittyvä asia askarruttaa, voit ottaa yhteyttä Rahalaitoksen asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Nettihakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia vertailtavaksesi jo saman päivän aikana ja voit seurata hakuprosessia reaaliaikaisesti. Laina on suuruudeltaan 500-70 000 euroa, ja voit hakea sitä joko omin päin tai yhteishakijan, kuten esimerkiksi puolisosi kanssa. Kun lainatarjous haetaan yhteishakijan kanssa, lainaa voi yleensä saada helpommin ja myös ehdot ovat paremmat.

Rahalaitoksen vertailemat lainatarjoukset ovat vakuudettomia, eli sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Et myöskään tarvitse ulkopuolista henkilöä takaamaan lainaasi.

Molemmat edellä mainitut seikat luonnollisesti nopeuttavat lainanhakua huomattavasti.

Voit etsiä myös parhainta yhdistelmälainaa avullamme

Rahalaitoksen kautta on myös mahdollista yhdistää lainat. Tämä tarkoittaa, että mikäli sinulla on aikaisempia pieniä lainoja, luottokorttilaskuja tai osamaksuja, voit yhdistää ne avullamme ja maksaa useat lainat kerralla pois.

Tämän jälkeen sinulle jää maksettavaksi vain yksi pienikorkoinen laina ja vältyt myös useilta lainanhoitomaksuilta ja muilta ylimääräisiltä kuluilta.

Lue lainojen yhdistämisestä lisää sivullamme lainojen yhdistäminen.

Kuinka nopeasti rahat voi saada tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen?

Lainatarjousten vertailu on nopeaa, mutta vielä olennaisempaa omalta kantiltasi lienee se, kuinka nopeasti saat rahat käyttöösi.

Parhaimmassa tapauksessa voit saada rahat tilille heti saman päivän aikana, mutta toisinaan rahojen saaminen menee seuraavalle tai sitä seuraavalle arkipäivälle. Asiaan vaikuttaa esimerkiksi se, mihin vuorokaudenaikaan haet lainaa ja minkä rahoituslaitoksen lainatarjouksen hyväksyt.

Tarjousehdoissa on aina eroja, ja juuri sen takia vertailu kannattaa. Paras lainatarjous löytyy aina vasta kilpailutuksen seurauksena.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme