Hae edullista lainaa netistä ilman vakuuksia - Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Haetko lainaa netistä? Näin voit säästää rahaa

Yllättikö äkillinen rahantarve, mutta perinteisen pankkilainan hakeminen tuntuu hitaalta ja työläältä? Yksi yleinen ratkaisu on hakea lainaa netistä, mutta tätäkin vaihtoehtoa hyödynnettäessä kannattaa muistaa muutama asia.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainantarjoajia on olemassa kymmenittäin, joten kuluja säästääksesi on hyvä muistaa aina vertailla nettilainoja keskenään. Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka hoitaa tämän asian puolestasi yhdellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu aikaa muutama minuutti.

Me etsimme sinulle kumppaneiltamme parhaimmat lainatarjoukset jonka jälkeen voit rauhassa valita sinulle parhaiten soveltuvimman lainan. Voit myös jättää lainan kokonaan ottamatta, jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu mieleiseltä. Lainaa netistä voi siis hakea täysin riskittömästi ja ilman sitoumuksia.

Rahalaitoksen kautta haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 500-60 000 euroa. Voit valita mieleisesi lainamäärän sadan euron tarkkuudella. Tämän lisäksi voit valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta ja samalla tarkistaa lainalaskurin avulla takaisinmaksun kuukausierän lainalle.

Miksi hakea lainaa netistä Rahalaitoksen kautta?

Lainaa netistä ei mielestämme tulisi hakea heppoisin perustein. On kannattavaa ensin tarkistaa omat tulot ja menot sekä katsoa löytyisikö säästöistä tarvittavat varat täyttämään aukko taloudessa.

Näin ei kuitenkaan aina ole, jolloin voi tulla tarve hakea lainaa netistä. Tästä syystä me Rahalaitoksella yritämme tehdä tästä prosessista mahdollisimman sujuvan. Lainan hakemisen ei mielestämme tarvitse olla pitkä, monimutkainen ja runsaasti aikaa vievä prosessi. Siksi olemme panostaneet palveluumme, jotta sinun lainan hakeminen olisi mahdollisimman sulavaa.

Tässä viisi hyvää syytä hakea laina netistä meidän kauttamme:

 1. Ei turhaa odottelua – saat lainapäätöksen jo 5 minuutissa.
 2. Monta kärpästä yhdellä iskulla – kumppaneinamme toimii merkittäviä lainanmyöntäjiä niin Suomesta kuin muistakin pohjoismaista.
 3. Et maksa turhasta – saat aina itse valita edullisimman tarjouksen ja lainan kilpailutus sekä tarjousten vertailu on täysin ilmaista.
 4. Rahaa äkilliseen tarpeeseen – nopeimmillaan lainan netistä saa tilille heti, eli käytännössä vielä saman päivän aikana sopimuksen allekirjoituksesta.
 5. Hakeminen on tehty vaivattomaksi, sillä sinun tarvitse täyttää vain yksi lomake. Saat haettua lainaa netistä pankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen.

Rahalaitokselta saat tarvittaessa myös apua henkilökohtaisiin laina-asioihin. Jos sinulle tulee kysyttävää nettilainoihin tai saamiisi tarjouksiin liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kuka voi hakea nettilainaa Rahalaitokselta?

Yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoa, ja tämän takia taloutesi täytyy olla kunnossa saadaksesi lainaa.

Jotta kumppanimme voivat myöntää sinulle lainaa, täytyy sinun täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla tulee olla yli 7 200 euron vuositulot.
 • Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Kuinka paljon netistä haettava laina maksaa?

Kun haet lainaa netistä, yksi olennaisimmista kysymyksistä on tietysti se, millaisia kustannuksia lainasta koituu.

Lainojen korkokulut vaihtelevat aina jonkin verran lainanmyöntäjästä ja -hakijasta riippuen, mutta alla on esimerkki suosituimpien lainasummien kuukausikuluista viiden vuoden pituisella takaisinmaksuajalla.

 • 2 000 euron laina alkaen 42€ per kuukausi.
 • 5 000 euron laina alkaen 105€ per kuukausi.
 • 10 000 euron laina alkaen 206€ per kuukausi.

Huomaa että kyseessä on esimerkki lainakustannuksista. Esimerkissä nimelliskorko on 8,75% ja todellinen vuosikorko 9,11%. Tilinhoitomaksut, aloitus- ja kuukausikulut 0€. Kun haet lainaa netissä, voi nimelliskorko olla mitä vain 4,5-20%:n välillä riippuen lainanmyöntäjästä. Suosittelemme vertailemaan myös muut kulut eri pankkien välillä.

Nettilainan takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Kun täytät lainahakemusta, voit itse vertailla lainan kustannuksia eri laina-ajoilla.

Lainaa netistä voit hakea myös yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi kumppanisi kanssa. Kun hakijoita on kaksi, tarjottavat lainaehdot ovat pääsääntöisesti aina parempia.

Maksetaanko nettilaina heti tilille?

Kun hakee lainaa netistä, saa ne verrattuna pankkilainoihin tilille hyvin nopeasti, mutta tarkka maksuaikataulu vaihtelee. Nopeimmillaan laina maksetaan jo saman päivän aikana sopimuksen allekirjoituksen jälkeen, mutta joskus rahoja joutuu odottelemaan arkipäivän tai kaksi.

Lainaprosessin nopeus riippuu paitsi lainanmyöntäjästä, myös siitä, mihin vuorokaudenaikaan lainaa haet ja kuinka kauan tarjouksia vertailet. Vaikka voit hakea lainaa netistä keskellä yötä tai viikonloppuna, eivät kaikki pankit välttämättä käsittele hakemustasi ennen seuraavaa arkipäivää.

Toiset pankit taas käyttävät automaattisia prosesseja, jonka ansiosta voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo välittömästi hakemuksen lähetettyäsi. Suosittelemme kuitenkin aina odottamaan muutaman päivää, jotta ehdit saamaan kaikilta lainanmyöntäjiltä varmasti tarjoukset ennen kuin valitset niistä sinulle sopivimman.

Lainanhakija tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Kun haet lainaa letistä, pääset alkuun valitsemalla haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika lainanhakulomakkeesta ja täyttämällä sen jälkeen omat tietosi. Tämän jälkeen on vuorossa tunnistautuminen – lainaa netistä haetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tunnistautumalla.

Käsittelemme hakemuksesi heti ja usein saat lainapäätöksen jo viidessä minuutissa. Saatuasi lainapäätöksen, voit alkaa odottamaan lainatarjouksia, vertailemaan niitä ja valita vaihtoehtojen joukosta edullisimman lainan.

Palvelumme on asiakkaalle aina ilmainen eikä kauttamme tapahtuva lainan kilpailutus netissä velvoita sinua ottamaan vastaan lainaa, mikäli et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin.

Näin helposti järjestyy laina netistä!

Lue aiheesta lisää:

Nettilaina.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme