Eroon pienlainoista - Eroon turhista kuluista - Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Eroon pienlainoista yhdistämällä lainasi

Yhdistä pienlainasi yhdeksi lainaksi ja säästä

Auton tai puhelimen korjaaminen, yllättävä lääkärikäynti tai kodinkoneen rikkoutuminen ovat tyypillisiä esimerkkejä tilanteista, joiden takia rahantarve iskee äkillisesti.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Pien- ja pikalainat ovat siitä vaarallisia että jos käytät niitä väärin, voit joutua kierteeseen, josta tuntuu olevan todella vaikeata päästä irti. Tämä voi ajaa henkilön pahoihin maksuvaikeuksiin jos laskuja alkaa kerääntymään rästiin.

Rahalaitos auttaa sinut eroon pienlainoista

Meidän avullamme voit päästä eroon pienlainoista. Sen sijaan että maksat esimerkiksi viittä pienlainaa eri firmoille, voit yhdistää lainasi yhdeksi ja maksaa vain yhden lainan korkoja. Tällä tavalla sinä säästät sekä rahaa että omaasi aikaasi kun sinun ei tarvitse kuin huolehtia yhdestä lainasta.

Miten pienlainojen yhdistäminen toimii?

Pienlainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on helppoa Rahalaitoksen kautta. Täytä lomakkeemme ja ilmoita kaikki tietosi siihen. Muista ilmoittaa kuinka paljon olet yhteensä lainannut - eli lainat, jotka haluat yhdistää.

  1. Täytä tietosi lomakkeeseen
  2. Rahalaitos kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi
  3. Saat useamman lainatarjouksen
  4. Vertaa tarjouksia ja valitse niistä sopivin

Hakemuksen lähettäminen vie vain 3 minuuttia aikaasi ja useimmilta yhteistyökumppaneiltamme saat lainatarjouksen heti. Voit sen jälkeen seurata tarjouksia reaaliajassa ja valita niistä sinulle parhaiten sopivan. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat.

Muita keinoja päästä eroon pienlainoista

On olemassa muitakin keinoja päästä irti vipeistä. Seuraavaksi kerromme lyhyesti eri keinoista, joista voi olla sinulle hyötyä.

Älä enää ota uusia pienlainoja!

Kun huomaat että sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä lainojasi takaisin - älä enää ota uutta lainaa, hae sen sijaan apua. Ilmoita mahdollisimman pian kaikille lainafirmoille että sinulla on maksuvaikeuksia - niin he auttavat sinua selvittämään asian.

Lopeta luotolla ostaminen

Luotolla ostaminen voi tuntua hyvältä ratkaisulta kun kaikki rahat tuntuvat menevän lainojen takaisinmaksuun eikä arkeen jää ylimääräistä rahaa. Älä kuitenkaan sorru siihen virheeseen että hankkisit luottokortin ja maksat menosi sillä. Tämä vain kasvattaa velkaasi eikä se auta sinua pääsemään irti tilanteesta. Mieti sen sijaan miten voisit säästä mahdollisimman paljon menoissasi.

Hae apua velkaneuvonnasta

Sinun tulee hakea apua oman kotikuntasi velkaneuvonnasta heti kun huomaat joutuneesi vaikeuksiin velkojen takia. Löydät lisää tietoa Kilpailu- ja kuluttajaviraston kotisivuilta.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme