Hae lainaa ilman takaajia - Kilpailuta maksutta - Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa ilman takaajia – näin se onnistuu

Rahalaitoksen avulla saat lainapäätöksen heti

Moni lainanhakija pitää tärkeänä kriteerinä sitä, että haussa olevalle lainalle ei tarvitse etsiä takaajia.

Laina ilman takaajia tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että et tarvitse toista henkilöä takaamaan lainaasi, vaan olet yksin vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Kun takaajia ei tarvita, lainaprosessi sujuu nopeammin ja samalla kynnys hakea lainaa madaltuu. Takaajan löytäminen ei usein ole helppoa, eivätkä kaikki välttämättä edes viitsi lähteä kysymään perheenjäsentä tai ystävää oman lainan takaajaksi.

Monet rahoituslaitokset ja luotonmyöntäjät pystyvät tarjoamaan lainaa ilman takaajia, koska he tarkistavat jo ennalta hakijan maksukyvyn ennen luottopäätöksen tekemistä. Toisin sanoen: saat lainaa vain, jos lainantarjoaja katsoo, että edellytyksesi takaisinmaksulle ovat riittävät.

Kun olet hakemassa lainaa ilman takaajia mahdollisimman pienellä korolla, sinun kannattaa aina hakea lainatarjoukset yhdellä kertaa usealta eri luotonmyöntäjältä.

Tässä asiassa sinua auttaa Rahalaitos, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella yli 25 lainanmyöntäjää ja auttaa sinua löytämään edullisimman lainan. Vuosien varrella jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kauttamme itselleen soveltuvimman lainan, jolle ei vaadita ulkopuolista takaajaa.

Palvelun käyttäminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis pyytää lainatarjoukset täysin riskittä ja vasta sen jälkeen arvioida, löytyykö tarjousten joukosta itsellesi sopiva laina ilman takaajia.

Mikäli haluat lisätietoja takaajasta, suosittelemme tutustumaan lainan takaaja -sivuumme.

Miten laina ilman takaajia järjestyy meidän kautta?

Rahalaitoksen kautta voit hakea 500–70 000 euron lainaa 1–15 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kun täytät lainahakemuksemme, välitämme sen yhdellä kertaa yli 25 yhteistyökumppanillemme. Pienissäkin lainasummissa halvimman ja kalleimman tarjouksen ero voi olla suuri, joten kilpailuttamisen merkitystä ei voi liikaa korostaa.

Kun lainaa ilman takaajia haetaan verkosta, myös lainanhakuprosessi sujuu verrattain nopeasti. Yksi hakemus riittää, ja nopeimmillaan voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Näet kaikki saamasi tarjoukset Oma Rahalaitos -palvelussa, jossa voit vertailla lainoja ja niiden kustannuksia keskenään. Vaihtoehtojen joukosta voit valita itsellesi soveltuvimman lainan tai halutessasi jättää sen kokonaan ottamatta.

Ilman takaajia myönnettäviä lainoja voit hakea verkkosivuillamme ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Rahat saat tilillesi lainanmyöntäjästä riippuen joko samana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Kuka voi hakea lainaa ilman takaajaa?

Jotta voit hakea ilman takaajia myönnettävää lainaa Rahalaitoksen kautta, sinun tulee täyttää muutama yleinen ehto.

  • Olet vähintään 20-vuotias.
  • Sinulla ei ole julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.
  • Tulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa.

Mikäli tarvitset rahoitusta ja sinulla on maksuhäiriöitä tai olet menettänyt luottotietosi, voit lukea täältä lisää aiheesta kuinka saada luottotiedot takaisin.

Mikäli täytät yllä listatut kriteerit voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa heti.

Millaiset korkokulut ilman takaajia myönnettävissä lainoissa on?

Lainojen korot ja kulut määräytyvät kunkin lainanmyöntäjän ehtojen mukaisesti, mutta voit tehdä alustavaa vertailua hakemuslomakkeen laskurin avulla. Alla yksi esimerkki:

  • Lainasumma 2000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika 2 vuotta.
  • Kuukausierä 93 euroa.
  • Korkokulut 224 euroa.
  • Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan 2224 euroa.

Lainojen todellisissa vuosikoroissa voi kuitenkin olla hyvinkin suuria yksilökohtaisia eroja. Tästä syystä laina ilman takaajia kannattaa aina kilpailuttaa, jotta pystyt vertailemaan eri vaihtoehtojen kustannuksia ja löytämään lainan mahdollisimman pienellä korolla.

Lainahakemuksen täyttäminen on aina 100% ilmaista ja riskitöntä

Lainojen hakeminen Rahalaitoksen kautta on aina ilmaista, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Täytä siis hakemus, tarkastele tarjoukset rauhassa läpi ja valitse sen jälkeen itsellesi soveltuvin lainavaihtoehto.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme