Yhdistelylaina auttaa säästämään lainakuluissa

Voit saada merkittäviä säästöjä yhdistelylainan avulla.

Hae yhdistelylainaa ja vertaa!

banks

Säästä kuluissa

yhdistämällä

time

Yhdistele lainat

helposti

money

Yhdistelylaina jopa

60 000 €

Käyttäjät ovat arvioineet

4,46/7503 arviota*

*Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
Lainan kuukausierän arvio*: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.


Rahalaitos

Yhdistelylaina on järkevä valinta.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Yhdistelylainalla yhdistät monta lainaa yhdeksi!

Joudutko kuukausittain maksamaan lainanlyhennyksiä useille eri lainanmyöntäjille? Jos tilanne on tämä, kannattaa harkita, kannattaisiko sinunkin ottaa yhdistelylaina.

Yhdistelylaina tarkoittaa useiden eri pienlainojen, kulutusluottojen ja mahdollisten luottokorttivelkojen ja osamaksusopimusten yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi.

Kun otat yhdistelylainan, hyödyt siitä muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • Säästät selvää rahaa, kun et joudu maksamaan tilin- ja lainanhoitokuluja sekä laskutuslisiä erikseen moneen eri paikkaan. Jo pelkistä tilinhoitomaksuista saattaa kertyä kuukaudessa merkittävä summa, mikäli lainoja on useita.
  • Yhdistelylainalla voit löytää edullisemman koron ja pidemmän takaisinmaksuajan lainallesi. Tämä tuo joustavuutta raha-asioiden hoitoon.
  • Kun maksettavana on vain yksi lasku, säästät myös aikaasi – et joudu muistamaan erikseen useita eräpäiviä ja käyttämään aikaa monen eri laskun maksamiseen.
  • Oman talouden hoitaminen ja seuranta helpottuu, kun lyhennät vain yhtä yhdistelylainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle yhdistelylaina sopii?
Yhdistelylaina sopii henkilöille, joille on kertynyt useita eri lainoja. Yhdistelylainaan voi yhdistää esimerkiksi luottokorttivelat, osamaksusopimukset, pienlainat ja pikavipit. Yhdistelylaina voi tuoda merkittäviä säästöjä erilaisten hallintopalkkioiden ja tilinhoitomaksujen poistuessa. Yhdistelylaina mahdollistaa myös edullisen koron yhdelle suuremmalle summalle useamman eri pienlainan sijaan.
Voinko ottaa yhdistelylainan omasta pankista?
Myös perinteiset pankit tarjoavat yhdistelylainoja asiakkailleen. Perinteiset pankit eivät ole yleensä keskittyneet niin vahvasti yhdistelylainojen myöntämiseen. Siksi voi hyvinkin olla, että saat edullisemman yhdistelylainan Rahalaitoksen yhteistyökumppaneilta. Yhdistelylainat ovat niiden ydinliiketoimintaa ja he kilpailevat hyvistä asiakkaista palvelussamme.
Kuka voi hakea yhdistelylainaa Rahalaitoksen kautta?
Perusvaatimukset yhdistelylainan saamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.
Miten hyödyn yhdistelylainasta?
Yhdistelylainan avulla yhdistät monta pientä lainaa yhdeksi. Pienissä lainoissa on yleensä korkeampi korko kuin suuremmissa. Yhdistelylainaan voit saada selvästi alhaisemman koron kuin pieniin lainoihin. Lainan koron lisäksi myös kuukausittain maksettavat tilinhoitomaksut tai vastaavat kuukausikulut maksetaan yleensä saman suuruisina, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi laina. Yhdestä yhdistelylainasta maksetaan luonnollisesti vain yksi tilinhoitomaksu ja tämä voi tuoda merkittävänkin säästön kun maksettavana on vain yksi lasku, säästät myös aikaasi – et joudu muistamaan erikseen useita eräpäiviä ja käyttämään aikaa monen eri laskun maksamiseen. Oman talouden hoitaminen ja seuranta myös helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi laina.
Mitä kannattaa huomioida yhdistelylainaa otettaessa?
Kun kaikki pienet lainat maksetaan pois yhdistelylainalla, kannattaa miettiä mikä on oikea kuukausierä maksettavaksi niin että elämän muista menoista selviää järkevästi. Joskus laina-aika pitenee yhdistelylainaa otettaessa. Jos maksettava kuukausierä pienenee, lainan maksaminen kestää pitempään. Usein tämä on kuitenkin pidemmällä tähtäimellä hyvä asia, jotta rahaa jää kuukausittain käyttöön hieman enemmän. Kun pakolliset menot saa kuukausittain hoidettua, pystyy elämän suunnitteluun ja oman talouden parantamiseen keskittymään paremmin.

Pankilta tai rahoitusyhtiöltä saa yhdistelylainaa, on luottotietojen oltava kunnossa, ja hakijalla on oltava säännölliset kuukausitulot. Me Rahalaitoksella kilpailutamme yhdistelylainoja usealta eri pankilta. Vertailemalla yhdistelylainoja kauttamme pidät huolen siitä, että löydät parhaimman mahdollisen lainan jolla yhdistellä kaikki velkasi.

Jäikö sinulle kysyttävää yhdistelylainasta?

Mikäli jokin lainahakemuksen täyttämiseen tai yhdistelylainaan liittyvä asia askarruttaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saat meidät kiinni niin puhelimitse kuin myös sähköpostin tai verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Palvelemme numerossa (09) 2311 3670 maanantaista perjantaihin 9.00-16.00. Sähköpostitiedustelut otamme vastaan osoitteeseen asiakaspalvelu@rahalaitos.fi.

Jos kysyttävää ei jäänyt, täytä yhdistelylainahakemuksemme nyt – säästät sekä aikaa että rahaa!

Yhteistyökumppaneitamme