Lainapalvelu - Kotimainen lainapalvelu | Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainapalvelu etsii hyvän koron sinulle

Pyydä tarjoukset jopa 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä lainapalvelumme avulla

Verkossa toimivien pankkien ja rahoituslaitosten määrä on viime vuosien aikana kasvanut siinä määrin, että lainanhakijan näkökulmasta katsottuna vaihtoehdoista ei ole pulaa. Halvinta lainaa etsiessäsi sinun ei onneksi tarvitse ottaa erikseen yhteyttä jokaiseen pankkiin, sillä voit hoitaa vertailun helposti yhdellä hakemuksella.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Rahalaitos on kilpailutusperiaatteella toimiva kotimainen lainapalvelu, jonka kautta saat muutamassa minuutissa pyydettyä lainatarjoukset yli 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lainapalvelumme vertailee 500-70 000 euron vakuudettomia lainoja, joiden takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Palkkiomme saamme pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, joten sinulle lainapalvelun käyttö on aina maksutonta.

Tarjousten pyytäminen ei myöskään sido sinua mihinkään, eli voit riskittä tarkistaa oman korkotasosi ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, onko lainaa järkevää ottaa.

Lainapalvelun hyödyt näkyvät lompakossa

Netissä toimivien pankkien ja luotonmyöntäjien lainaehdoissa voi olla hyvinkin suuria eroja keskenään. Suuremmista lainasummista puhuttaessa jo hyvinkin pieni ero korossa voi tarkoittaa rahaksi muutettuna useita satoja euroja.

Lainapalveluamme käyttämällä sinun ei tarvitse arvailla halvinta korkoa tarjoavaa pankkia, vaan saat henkilökohtaiset lainatarjoukset samalla kertaa jopa yli 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä. Vaihtoehtojen joukosta näet helposti, mikä laina on itsellesi se kaikkein edullisin. Samalla säästät tuntikaupalla aikaasi, kun et joudu pyytämään tarjouksia erikseen useista eri paikoista.

Luonnollisesti myös lainan saaminen on todennäköisempää, kun hyödynnät lainapalveluamme vertailusi apuna. Lainanhakijoille asetetut ehdot vaihtelevat aina jonkin verran, ja kaikki pankit eivät välttämättä tee sinulle lainatarjousta. Isosta joukosta löydät todennäköisimmin sellaisen pankin tai rahoituslaitoksen, joka on valmis lainaamaan sinulle haluamasi summan.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia käyttääksesi lainapalveluamme

Kaikkien yhteistyökumppaniemme tarjoamat lainat ovat vakuudettomia, eli sinulta ei vaadita omaisuusvakuutta lainan takaisinmaksun pantiksi. Et myöskään tarvitse toista henkilöä takaamaan lainaasi.

Lainapalveluamme voit käyttää, jos olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja sinulla on yli 7200 euron säännölliset palkka- tai eläketulot. Luottotietojesi on myös oltava kunnossa, jotta voit saada hyväksytyn lainapäätöksen.

Millainen korko lainapalvelun kautta voi järjestyä?

Rahalaitos ei voi vaikuttaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tarjoamiin korkoihin ja lainaehtoihin, vaan jokainen luotonmyöntäjä tekee päätökset itsenäisesti. Hyvät säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria ovat positiivisia signaaleja jokaisen lainanmyöntäjän suuntaan.

Lainapalvelumme kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko – eli kaikki lainasta aiheutuvat kulut huomioiva korko – on alimmillaan 4,5 prosenttia. Oma korkotasosi määrittyy lainahakemuksessa ilmoittamiesi tietojen, kuten tekemäsi tulo- ja menoarvion perusteella.

Jos olet käyttämässä lainaa yhteiseen hankintaan esimerkiksi puolisosi kanssa, voitte hakea lainaa yhdessä. Yhteishakijan kanssa haetun lainan korko on pääsääntöisesti aina hieman matalampi, koska takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä. Tämä pienentää lainaa myöntävän pankin luottoriskiä.

Näin lainapalvelu toimii käytännössä – täytä hakemus vain muutamassa minuutissa

Lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan verkossa ja nopeimmillaan se haukkaa aikaasi vain muutaman minuutin. Pääset alkuun, kun täytät yhteystietosi sekä hakemasi lainasumman ja -ajan sivuiltamme löytyvään lainahakemukseen.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos vastaus on kyllä, alat vastaanottaa eri pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjouksia ja voit vertailla niitä kätevästi Oma Rahalaitos -sivujen kautta.

Oma Rahalaitos -palveluun pystyt kirjautumaan verkkosivujemme kautta salasanalla, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla ja tekstiviestillä. Palvelusta löydät myös ohjeet lainan nostamiseen, jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista.

Lainapalvelumme on vuodesta 2011 alkaen auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia vertailemaan netistä haettavia lainoja helposti, nopeasti ja luotettavasti. Täytä siis hakemus nyt ja löydä omiin tarpeisiisi soveltuva laina jo tänään.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme