lainaa-25000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa 25 000 euroa alkaen 217 €/kk

Harkitsetko auton ostamista tai kenties kodin remontointia? Näissä tapauksissa voi 25000 euron laina tulla tarpeeseen! Me Rahalaitoksella autamme sinua löytämään edullisimman lainan! Täytät vain yhden lainahakemuksen, niin lähetämme sen yli 15 yhteistyökumppanille, jotka tekevät sinulle tarjouksen 25000 euron lainasta.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Voit saada 25000 € lainaa ilman vakuuksia

Kaikki yhteistyökumppaneidemme myöntämät lainat ovat vakuudettomia, eli sinun ei tarvitse asettaa taloa, asuntoa tai muuta varallisuutta vakuudeksi lainalle. Meidän kautta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia aina 50 000 euroon asti.

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin! Lisäksi, palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Täytettyäsi hakemuksen voit rauhassa verrata saamiasi lainatarjouksia ja sen jälkeen päättää nostatko lainan tilillesi vai et.

Miten pian voin saada lainan tilille?

Täytettyäsi hakemuksen, saat yleensä luottopäätöksen heti ja näet lainatarjoukset palvelussamme reaaliaikaisesti. Mikäli päätät hyväksyä jonkin tarjouksista, saat joissain tapauksissa rahat tilillesi jo samana päivänä - usein kuitenkin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Ehdot 25 000 euron lainalle

Yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoa, joten taloutesi tulee olla kunnossa jotta voit saada lainaa. Jotta saisit myönteisen luottopäätöksen, tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

  • kuukausitulosi ovat vähintään 600 €,
  • olet vähintään 20-vuotias, ja
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Muista että voit aina täyttää hakemuksen vaikka olisitkin epävarma - se ei maksa mitään ja me autamme sinua mielellämme!

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 25000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 25000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 25000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 25000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 25000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta