lainaa-15000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa 15 000 euroa alkaen 141€/kk

Rahalaitoksen kautta löydät edullisen lainan

Kilpailuttamalla lainan Rahalaitoksella löydät edulliset lainatarjoukset. Kun haet 15 000 euron lainaa sivustomme kautta, lähetämme hakemuksesi automaattisesti eteenpäin pankeille ja muille rahoituslaitoksille. Sinä saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta ja voit valita näistä sinulle parhaiten sopivan.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa Rahalaitoksen avulla

Sinä täytät vain yhden hakemuksen ja saat monta lainatarjousta. Kuvittele kuinka paljon aikaa sinulla menisi jos joutuisit täyttämään lainahakemuksen jokaiselle noin 15 pankille erikseen! Sen lisäksi että säästämme sinulta aikaa ja vaivaa, säästämme myös lainakuluissa - koska sinä saat täyden tiedon lainojen hinnoista ja voit valita niistä edullisimman.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Teet hakemuksen helposti netissä. Siihen menee vain muutama minuutti. Aloita valitsemalla lainan suuruus (esim. 15 000 euroa) ja sen jälkeen laina-aika (2-12 vuotta). Täytä sen jälkeen omat henkilö- ja yhteystietosi, näiden tietojen lisäksi tarvitsemme myös tietoja sinun työsuhteesta ja asumismuodosta. Lähetettyäsi lomakkeen näet saamasi lainatarjoukset heti ja voit valita niistä parhaan.

Koska rahat maksetaan tilille? Koska Rahalaitos ei itse myönnä lainoja, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen kuinka nopeasti rahat näkyvät tililläsi. Yhteistyökumppanimme lupaavat tehdä luottopäätöksen jopa 5 minuutin sisällä hakemuksesta ja parhaissa tapauksissa saat rahat tilille jo saman päivän aikana.

Millä ehdoilla voin lainata 15 000 euroa?

Kaikki yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoja eivätkä he myönnä lainaa kenelle tahansa. Koska lainaaminen tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia, ovat he asettaneet nämä perusehdot lainan myöntämiselle. Jotta voit saada 15000 euron lainan, tulee sinun täyttää nämä ehdot:

  • Sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • Olet vähintään 20-vuotias,
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

15 000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia

Voit lainata 15000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Luotonantaja tarkistaa luottotietosi ja maksukykysi ennen lainan myöntämistä (tästä syystä kysymme mm. asumismuodostasi ja työsuhteestasi). Tämä vaikuttaa osittain siihen että lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on helpompaa ja nopeampaa kuin tavallisen vakuudellisen lainan hakemisessa pankista.

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 15000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 15000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 15000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 15000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 15000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta