lainaa-30000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa 30000 € alkaen 253 € per kuukausi

Tarvitsetko 30000 euroa lainaa? Anna Rahalaitoksen etsiä sinulle edullisin laina! Kilpailutamme jopa yli 25 eri rahoituslaitosta puolestasi, sinun ei tarvitse kuin täyttää hakemus sivustomme kautta.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Säästä aikaa ja selvää rahaa Rahalaitoksen avulla

Kilpailutamme rahoituslaitokset puolestasi ja varmistamme että saat edullisimman lainan. Sinun kannattaa käyttää palveluamme koska:

  • hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti,
  • voit verrata lainatarjouksia reaaliaikaisesti,
  • lainasummat aina 60 000 euroon saakka (ilman vakuuksia),
  • saat luottopäätöksen heti ja rahat jopa saman päivän aikana,
  • lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Lainojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja, ja siksi sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi meidän kautta. Parhaassa tapauksessa lainojen vertaaminen voi säästää jopa tuhansia euroja kuluissa!

Lainaa ilman vakuuksia

Rahalaitoksen kautta voit hakea 30000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, esim. auton ostoa tai suurempaa kotiremonttia varten. Meidän kautta onnistuu myös vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi (kulujen säästämiseksi). Sinun kannattaa miettiä tätä vaihtoehtoa jos sinulla on useita maksamattomia pikavippejä tai kulutusluottoja odottamassa.

Laina-aika jopa 15 vuotta

Koska 30000 euroa on lainasummana jo melko suuri, tarjoavat pankit jopa 15 vuotta maksuaikaa. Mieti tarkkaan kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset lainallesi. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta pienempiä kokonaiskuluja. Pidempi laina-aika antaa sinulle enemmän vapautta koska kuukausierät ovat pienempiä, mutta lainan kokonaiskulut ovat suuremmat.

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana

Kumppaneidemme lainatarjoukset toimitetaan sinulle usein jo saman päivän aikana. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja verrata mm. lainojen kuluja. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainan, päätät itse hyväksytkö tarjouksen vai et (palvelun käyttö ei siis sido sinua mihinkään). Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi joko samana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 30000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 30000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 30000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 30000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 30000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta