Lainaa ilman vakuuksia - Kilpailuta maksutta - Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa ilman vakuuksia Rahalaitoksen avulla

Vertaamme yli 25 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella – saat luottopäätöksen heti!

Monelle lainanhakijalle yksi olennaisimmista hakukriteereistä on se, että haettavalle lainalla ei tarvita vakuuksia. Vakuudeton laina tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että et joudu asettamaan omaisuuttasi, kuten esimerkiksi autoasi tai asuntoasi, lainan takaisinmaksun pantiksi.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Kun vakuuksia ei vaadita, lainanhaku sujuu nopeammin ja kynnys saada lainaa on matalampi – on selvää, ettei kaikilta välttämättä löydy tarvittavaa omaisuutta riittävän vakuuden asettamiseksi.

Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka vertaa puolestasi yli 25 lainamyöntäjän ja rahoituslaitoksen tarjoukset. Kun haussa on halvin laina ilman vakuuksia, täytä hakemuksemme ilmaiseksi ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vielä saman päivän aikana.

Koko lainanhakuprosessi hoituu muutamassa minuutissa yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Näin löydät avullamme edullisimman lainan ilman vakuuksia

Hakemasi vakuudeton laina voi tarpeesta riippuen olla iso tai pieni – lainasumman voit valita itse 500 ja 50 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaikaa lainallesi saat 1-15 vuotta, mutta mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä halvemmaksi se tietenkin tulee.

Alla on esimerkkejä muutamien yleisten lainasummien kuukausi- ja kokonaiskustannuksista viiden vuoden pituisella takaisinmaksuajalla.

  • 2000 euroa alkaen 43€/kk, kokonaiskulut 2573€.
  • 5000 euroa alkaen 105€/kk, kokonaiskulut 6301€.
  • 10 000 euroa alkaen 206€/kk, kokonaiskulut 12 382€.

Jos mielessäsi on jo tarkka summa vakuudettomalle lainallesi, voit katsoa suuntaa-antavan arvion lainakuluista hakulomakkeestamme löytyvän laskurin avulla. Muista kuitenkin, että tarkat lainaehdot määräytyvät aina lainanhakijasta, lainan myöntävästä rahoituslaitoksesta sekä laina-ajasta riippuen.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, välitämme sen automaattisesti yhteistyökumppaneillemme, jonka jälkeen alat saada tarjouksia lainoista. Voit vertailla lainoja ja niiden kustannuksia Oma Rahalaitos -palvelussamme. Tämän jälkeen sinun on helppo valita tarjousten joukosta halvin vakuudeton laina.

Koska palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, voit tietysti myös jättää lainan ottamatta, jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Tästäkään ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia – voit siis vertailla lainoja ilman riskiä.

Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, saat nopeimmillaan rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, jotka tarkistavat lainanhakijoiden tiedot ennen lainapäätöksen tekemistä. Jotta sinulle voidaan myöntää lainaa ilman vakuuksia, muutaman olennaisen kriteerin on täytyttävä.

  • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.
  • Vuositulojesi tulee ylittää 7200 euroa.
  • Sinulla ei saa olla julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.

Muista, että edullinen laina ilman vakuuksia järjestyy monesti helpommin, jos haet sitä yhdessä toisen hakijan kanssa. Mikäli lainaraha on tulossa yhteiseen käyttöön – esimerkiksi pariskunnan asuntoremonttiin tai autohankintaan – vakuudetonta lainaa kannattaa hakea kaksissa tuumin. Kun haette lainaa yhdessä, yhteistyökumppanimme pystyvät pääsääntöisesti takaamaan teille halvemmat lainaehdot.

Mikäli täytät ylläolevat kriteerit, voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa heti.

Tarvitsetko apua lainan hakemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikessa lainan hakemiseen liittyvässä – oli kyse sitten hakemuslomakkeen täyttämisestä tai kysymyksistä vakuudettomiin lainoihin liittyen.

Saat meidät kiinni joko yhteydenottolomakkeen avulla, puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaamme numerossa 09 2311 3670 maanantaista perjantaihin kello 09.00-16.00. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@rahalaitos.fi.

Kauttamme voit hakea lainaa viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi edullinen laina ilman vakuuksia jo tänään.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme