lainaa-50000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa 50 000 euroa ilman vakuuksia - alkaen 395 €/kk

Harkitsetko 50 000 euron lainan ottamista? Me Rahalaitoksella löydämme sinulle parhaan lainatarjouksen. Kun haet lainaa sivujemme kautta, kilpailutamme lainan lähes 20 luotonmyöntäjän kesken, joista jokainen tekee sinulle tarjouksen. Voit valita parhaan tarjouksen ja näin säästää kuluissa.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Miksi hakea lainaa Rahalaitos.fi palvelun kautta?

Tehtävämme on löytää sinulle edullisin laina! Sinun kannattaa käyttää palveluamme koska:

  • säästät aikaa (täytät vain yhden hakemuksen),
  • säästät selvää rahaa (valitset edullisimman tarjouksen),
  • palvelu ei sido tai velvoita sinua mihinkään,
  • palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään.

Olemme auttaneet jo tuhansia suomalaisia saamaan edullisempia lainatarjouksia.

Miten haen 50 000 euroa lainaa Rahalaitoksen kautta?

Lainan hakeminen tapahtuu netissä, halutessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja täyttää hakemus puhelimitse. Valitse ensin haluamasi lainasumma sekä -aika ja täytä sen jälkeen omat tietosi. Lähetettyäsi lomakkeen, me toimitamme sen yhteistyökumppaneillemme jotka ovat pankkeja sekä muita rahoituslaitoksia.

Pääset näkemään saamiasi lainatarjouksia reaaliaikaisesti palvelussamme ja voit rauhassa päättää minkä niistä valitset. Mikäli päätät hyväksyä jonkun saamistasi tarjouksista, tulet saamaan rahat tilille viimeistän 1-2 arkipäivän kuluessa (huom. tämä aika saattaa vaihdella eri pankkien välillä).

Millä ehdoilla voin lainata 50 000 euroa?

Jotta yhteistyökumppanimme voivat myöntää sinulle lainaa, tulee luottotietosi olla kunnossa ja sinulla tulee olla säännölliset eläke- tai palkkatulot. Saadaksesi lainaa tulee sinun täyttää ainakin alla olevat perusehdot:

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Täytä siis hakemus heti (se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään) ja löydä edullisin tarjous 50 000 euron lainalle!
Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 50000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 50000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 50000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 50000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 50000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta