lainaa-20000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa 20 000 euroa alkaen 178€/kk

Tarvitsetko 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Meidän kautta kilpailutat helposti lainatarjouksesi ja löydät edullisimman sekä sinulle parhaiten sopivan lainan.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Uusi auto tai asunnon remontti mielessä? Sillä ei ole väliä mihin aiot rahat käyttää, meidän kautta voit hakea 20 000 euroa lainaa nopeasti netistä. Täytä vain hakemus niin me etsimme sinulle edullisimman lainatarjouksen!

Täytä lainahakemus 3 minuutissa

Hakiessasi 20 000 euron lainaa pankista joudut odottamaan viikkoja saadaksesi rahat tilille. Meidän kautta lainan saaminen käy nopeasti. Täytä hakemus minuuteissa ja sen jälkeen näet saamasi lainatarjoukset reaaliaikaisesti palvelussamme. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää minkä niistä valitset. Muista että palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Koska saan rahat tilille?

Koska Rahalaitos ei itse siirrä lainaa sinun tilille, emme voi antaa sinulle tarkkaa aikaa koska saat rahat tilillesi. Yhteistyökumppanimme tekevät usein luottopäätöksen jo 5 minuutin sisällä ja suurin osa heistä siirtää rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kuka voi saada 20 000 euroa lainaa?

Yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia ja he tarkistavat jokaisen hakijan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä. Jokaisen luotonmyöntäjän lainaehdot ovat hieman erilaisia ja he katsovat eri asioita hakijassa, mutta sinun tulee täyttää nämä perusehdot jotta voit saada lainaa Rahalaitoksen kautta:

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Täytä siis hakemus heti (se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään) ja löydä edullisin tarjous 20 000 euron lainalle!
Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 20000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 20000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 20000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 20000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 20000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta