Pieni laina - Maksuton kilpailutus lainalle - Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Pieni laina - Hae nyt pientä lainaa kätevästi netissä

Tarvitsetko pientä taloudellista tukea odottamattomien menojen tai kiireellisten hankintojen takia? Pieni laina voi olla ratkaisu tilanteeseen. Pankkimme ymmärtää, että elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita, joissa ylimääräinen rahoitus voi olla tarpeen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme joustavia ja käteviä pieniä lainavaihtoehtoja, jotka auttavat sinua selviytymään taloudellisista notkahduksista.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Muista aina ennen pienen lainan hakemista, voitko rahoittaa tarpeesi esimerkiksi säästöillä tai myymällä käytettyjä tavaroitasi. Sivuiltamme löydät aiheeseen liittyvät artikkelit nimeltään 50 säästövinkkiä sekä käytetyn tavaran myynti.

Mikä on pieni laina?

Pieni laina on jokaiselle ihmiselle erisuuruinen. Joillekin se voi olla 1000 euron laina ja toiselle 5000 euron laina. Tämän takia onkin hyvä pohtia aina läpi oma budjetti ennen lainan hakemista ja varmistua siitä, että laina on mahdollista maksaa takaisin laina-ajan puitteissa.

Olipa kyseessä suuri tai pieni laina, kilpailutat sen Rahalaitoksen kautta yhtä kätevästi. Täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme on sinun mahdollista kilpailuttaa laina alkaen 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia.

Pieni laina heti tilille

Nopeasti saatavilla oleva pieni laina voi tuoda monelle mieleen takavuosien pikavipit, jossa rahaa lainattiin matalalla kynnyksellä ja myönnettyjen lainojen korot olivat päätä huimaavia. Rahalaitoksen kautta haettua pientä lainaa ei missään nimessä kannata sekoittaa näihin.

Kauttamme haettava luotettava pieni laina on yleensä lyhytaikainen laina, joka on suunniteltu auttamaan sinua hetkellisissä taloudellisissa tarpeissa, kuten odottamattomissa laskuissa, terveysmenoissa tai matkakuluissa. Nämä lainat tunnetaan myös lyhytaikaisina lainoina, mutta halutessaan niille on mahdollista saada 1-15 vuoden maksuajan.

Toisin kuin pikavipit, myös pankit joiden kanssa teemme yhteistyötä ovat luotettavia, viranomaisvalvonnan alla toimivia yrityksiä. Jokainen heistä noudattaa tiukasti määriteltyjä sääntöjä sekä lakeja. Tämän seurauksena myös heidän lainatarjouksissaan on todella hyvin avattu lainan kulut sekä lainaehdot.

Nopea pieni laina

Mikä tekee pienestä lainasta nopean? Ensinnäkin Rahalaitos tarjoaa sinulle helposti täytettävän lainahakemuksen, joka on mahdollista tehdä muutamassa minuutissa. Hakiessasi pientä lainaa, et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Pieni laina ilman liitteitä onnistuu myös, sillä useat pankit voivat selvittää maksukykysi automaattisesti.

Toiseksi, tekemäsi lainahakemus lähetetään monille yhteistyöpankeillemme. Kyseiset pankit toimivat Suomessa sekä muissa pohjoismaissa. Osa pankeista käyttää automaattisia prosesseja lainanhaussa. Tämä tarkoittaa että voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa hakemuksen jätettyäsi.

Kolmanneksi, kun olet päätynyt vertailun jälkeen päätökseen siitä, mikä on sinulle paras pieni laina, voit siirtyä saman tien palvelustamme pankin sivuille allekirjoittamaan lainasopimuksen. Tämän jälkeen hakemasi pieni laina siirretään tilillesi yleensä vielä saman päivän aikana.

Mistä pieni laina?

Vaikka pieni laina maksetaan yleensä nopeasti pankille takaisin, on silti tärkeää löytää useiden vaihtoehtojen joukosta se sopivin. Tämä siksi, että pankkien lainakuluissa voi olla suuriakin eroja kun katsotaan lainojen korkoja, avausmaksua, tilinhoitomaksuja sekä muita kuluja. Parhaimmillaan voit jo pienessäkin lainassa säästää useita kymmeniä, jopa satoja euroja valitessasi edullisimman tarjouksen.

Olipa kyseessä suuri tai pieni laina, Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi maksutta yhteistyökumppanimme ja saat jokaisen sinulle tehdyn tarjouksen nähtäväksi Oma Rahalaitos -palveluun. Saat meiltä tunnukset palveluun ja voit itse rauhassa valita sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Huomaa myös, että mikäli et halua ottaa mitään sinulle tehdyistä tarjouksista, on sinulla täysi oikeus kieltäytyä jokaisesta tarjouksesta. Sinulle ei koidu tästä mitään kustannuksia, sillä lainatarjousten kilpailutus ei sido sinua mihinkään.

Pienikorkoinen laina

Monelle pieni laina voi luoda mielikuvan siitä, että kyseessä on nopea laina, joka täytyy maksaa heti takaisin tai muuten todella suuret korot alkavat raksuttamaan ja takaisinmaksettu summa on lopulta moninkertainen verrattuna alkuperäiseen lainasummaan.

Näin ei kuitenkaan ole. Rahalaitoksen pieni laina on myös pienikorkoinen laina. Kun aloitat tekemään lainahakemusta voit käyttää apunasi lainalaskuria. Näin näet heti suuntaa-antavan arvion siitä, minkä kokoinen kuukausierä lainallesi tulisi riippuen tarvitsemasi laina-ajan pituudesta.

Lainalaskurin avulla sinun on mahdollista nähdä todella läpinäkyvästi kuinka pienikorkoinen laina sinun on mahdollista löytää kilpailuttamalla lainanmyöntäjät avullamme. Jokainen saamasi lainatarjous sisältää lainan korkojen lisäksi myös muut kulut, joten sinun on mahdollista löytää itsellesi edullisin laina todella sujuvasti useiden sinulle tarjottujen vaihtoehtojen joukosta.

Pieni laina vanhojen velkojen poismaksuun

Mikäli sinulla on useita pieniä velkoja kuten osamaksuja tai luottokorttivelkoja, on sinun myös mahdollista hakea pieni laina näiden velkojen poismaksuun. Yhdistelylaina on tehty juuri tähän tarkoitukseen.

Yhdistä lainat ja maksa vanhat luottosi kerralla pois Rahalaitoksen avulla ja maksat tämän jälkeen pois vain yhtä pientä lainaa. Tämä voi hyödyttää taloudenhallintaasi, sillä näin pääset eroon useista korkokustannuksista ja monista eräpäivistä.

Miksi hakea pientä lainaa?

  1. Yksinkertainen ja sujuva hakuprosessi: Rahalaitoksen helposti täytettävä verkkohakemus on mahdollista täyttää muutamassa minuutissa. Hakemuksen käsittely on tehokasta, jonka ansiosta saat päätöksen lainasta pian hakemuksen jättämisen jälkeen.
  2. Joustavat maksuehdot: Tarjoamme pienille lainoille yhtä joustavasti maksuehtoja kuin isoillekin. Lukuisten lainatarjousten joukosta jokaisen on helppo löytää lainatarjous, jonka takaisinmaksuaikataulu sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseen.
  3. Lainaamasi rahat ovat nopeasti käytettävissä: Kun lainahakemuksesi hyväksytään, olet valinnut sopivimman lainatarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen, siirtää pankki rahat tilillesi usein jo samana päivänä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää niitä välittömästi tarpeisiisi.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat hakea pientä lainaa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa rahoitustarpeissasi. 

Suomenkielinen asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin puhelimitse sekä sähköpostitse ma-pe 8.00-16.00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 2311 3670 ja sähköposti asiakaspalvelu@rahalaitos.fi.

Lue lisää aiheesta:

Lainan korko.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme