Rahalaitos TVOF Behind the Scenes2

Onko Voice of Finland kaksintaistelu tiukkaa kamppailua vai yhteistyötä?

 

Ira Mikkonen selviytyi hienosti jatkoon Voice of Finlandin ääni ratkaisee -vaiheesta ja nyt on edessä kaksintaistelu. Millä mielellä sinne suunnataan?
”Mä lähden kaksintaisteluun odottavin mielin ja voittamaan tietysti. Parasta olisi tietysti, että molemmat pääsee jatkoon. ” Kaksintaistelussa valmentajien on valittava kahdesta esiintyjästä toinen jatkoon mikä on vaativa tehtävä. ”En haluaisi olla valmentajien saappaissa päättämässä kumpi on parempi, kun mukana on niin erilaista väkeä.” Ira miettii.

Jatkoon kaksintaistelusta mentiin hienosti alla olevalla videolla Iran kommentit kaksintaistelusta.

Tiiminä mennään molemmat jatkoon

Ira lauloi kaksintaistelussa Heidi Sundströmin kanssa Haloo Helsingin hitin Vapaus käteen jää. ”Heidi on ihan mieletön. Kun parit paljastettiin niin olin nähnyt ennakkoon meidän tiimin ääni ratkaisee vedot. Olin ajatellut, että tuolla on pari tyyppiä, joita en halua vastaani ja Heidi oli toinen niistä.” Ira mietti ennakkoon. Mutta Heidi sitten lopulta tuli pariksi ja Ira oli jälkikäteen tosi tyytyväinen asiaan, koska siitä tuli oikeastaan tosi onnistunut esitys. ”En ennakkoon tuntenut Heidiä oikeastaan kuin somen kautta ja sitten me hiffattiin että molemmat seurataan toisiamme instagrammissa.” Ira naureskelee.  Heidi tekee myös omaa musiikkia ja Irasta oli tosi hauska päästä tutustumaan häneen livenä. Kaksintaistelun jälkeenkin kilpailijat ovat pitäneet yhteyttä toisiinsa. Millainen kilpailutilanne heillä sitten oli kun lavalle lähdettiin? ”No me sovittiin että molemmat menee jatkoon, koska ei tossa voi silleen ruveta kilpailemaan tai väkisin työntään toista pois lavalta. Siinä on vaan pakko vetää niin kova show, että niiden on pakko ottaa molemmat jatkoon jollain konstilla.”

Suunnitelma onnistui sitten lopulta oikein hyvin. Maija valitsi Iran jatkoon ja Heidi kaapattiin lopulta Tonin ja Sipen tiimiin. ”Viime hetkessä ne paino sitten nappia, kun se oli jo kävelemässä lavalta pois.” Ira kertoo jännittävästä hetkestä.

Maija on ollut ihan Super

Valmentajana Maija on täyttänyt odotukset paremmin kuin hyvin.  Ääni ratkaisee -vaiheen jälkeen Maija soitti Iralle jo seuraavana päivänä. ”Se oli jotenkin hassua kun istuin tässä sohvalla ja katsoin, että ahaa Maija Vilkkumaa soittaa. No mää sitten ihan casuaalisti vastasin ja juteltiin siinä varmaan puoli tuntia kaikesta musaan liittyvästä ja muustakin kuin kilpailuun liittyvästä” Se tuntui Irasta tosi hienolta ja välittömästi tuli tunne, että Maija on aidosti kiinnostunut ja oikeasti kuuntelee mitä laulaja haluaa omalsta musiikiltaan. ”Tuntui että Maija haluaa oikeesti auttaa ja siinä mielessä oon tosi tyytyväinen mun valmentajan valintaan.” Ira sanoo.

Tässä vaiheessa valmentajien kanssa on päässyt harjoittelemaan vielä melko vähän, mutta niistä hetkistä Ira kokee saaneensa paljon irti. ”Lavalle kun pääsee harjoittelemaan niin että valmentajat on katsomossa niin siinä saa konkreettisia vinkkejä lavaesiintymisiä ja miten kameroihin suhtaudutaan ja miten sä oot siellä lavalla. On ollut siistiä, kun saa konkreettista vinkkiä esimerkiksi jos sulla on vaikka ollut jotain ongelmaa jonkin kohdan kanssa.”

Seuraavana Voice of Finlandissa on edessä knockout vaihe, jossa puolet kunkin valmentajan tiimistä putoaa pois ennen livelähetyksiä. Millä mielellä Ira on sinne menossa? ”En edes alun perin ajatellut, että pääsen näin pitkälle. Niin en oo sillain paljon ehtinyt ajatella. Siellä on siistiä, että pääsee yksin lavalle ja pääsee ownaan biisin omiiin nimiin. Odotan että pääsen näyttään itsestäni uusia puolia, kun kaksintaistelussa joutuu silleen tavallaan ottaan tukea siitä toisesta ja et oo yksin siellä lavalla. Nyt on kiva päästä vetään ihan yksin.”

Pääset seuraamaan Rahalaitos Behind the Scenes sarjassamme Iran fiiliksiä seuraavaksi knockout -vaiheen jälkeen. Toivotetaan menestystä tähän jännittävään vaiheeseen, jotta matka kohti livelähetyksiä jatkuu. Suunta kohti unelmaa laulamisesta jonain päivänä Provinssin ja Ruisrockin lavoilla tuhatpäiselle yleisölle on hyvässä vauhdissa, mutta matka sinne on pitkä.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme