talous/ala-hae-lainaa-mista-tahansa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Älä hae lainaa mistä tahansa – Näin löydät parhaan koron pienimmällä vaivalla.

Ethän maksa lainastasi liika korkoa? Kolme syytä, miksi kannattaa käyttää lainanvälittäjää.

Kulutusluottoja tarjoavat pankit ja lainantarjoajat ovat yleistyneet Suomessa valtavasti viime vuosina. Uusia yrityksiä tupsahtelee markkinoille jatkuvasti, ja kaikki tuntuvat tarjoavan samanlaista palvelua.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole, vaan lainojen ehdoissa ja koroissa on merkittäviä eroja. Se luo todellisen ongelman lainaa tarvitsevalle kansalaiselle: Mistä tietää, minkä yrityksen puoleen kannattaa kääntyä, kun jo kulutusluottoa googlatessa saa ehdotuksia kymmenistä lainantarjoajista.

Jos valitsee ensimmäisen vastaantulevan yrityksen, on mahdollista, että joutuu maksamaan lainastaan enemmän korkoa ja kuluja, kuin todellisuudessa olisi tarpeen. Laina tulisi aina kilpailuttaa usealla taholla, mutta se voi tuntua vaikealta, kun vaihtoehtoja on niin paljon.

Juuri tästä syystä luotettavan kotimaisen lainanvälittäjän käyttäminen on sekä helpointa, edullisinta että turvallisinta. Lainanvälittäjä auttaa sinua hakuprosessissa kolmella tavalla:

1. Aina paras mahdollinen korko

Johtava suomalainen lainanvälittäjä Rahalaitos ei itse myönnä rahoitusta, vaan kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 yhteistyöpankilla.

Se tekee siis puolestasi sen kilpailutustyön, jonka muuten joutuisit itse tekemään eri lainantarjoajien välillä.

2. Aina asiakkaan puolella

Toisin kuin suorien lainantarjoajien, lainanvälittäjän intresseissä ei ole saada lainasta mahdollisimman korkeaa korkoa. Lainanvälittäjä ei itse lainaa rahaa, ja sen kannalta korolla ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on löytää asiakkaalle aina paras mahdollinen lainatarjous.

3. Aina helpoin ja nopein

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on yksinkertaista. Ensimmäisenä sinun tulee täyttää alla oleva hakemus. Siihen ei mene kuin muutama minuutti.

Voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti, jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on yli 600 euron kuukausitulot, ja luottotietosi ovat puhtaat. Mieti kuitenkin lainaa hakiessasi sitä, millaisen summan pystyt maksamaan takaisin ilman, että kuukausierät kasvavat kohtuuttoman suuriksi.

Lähetettyäsi hakemuksen pääset kirjautumaan Oma Rahalaitos -palveluun. Saat sinne keskitetysti mahdolliset tarjoukset Rahalaitoksen yhteistyöpankeilta, sekä ohjeet lainan nostamiseen. Vielä tässä vaiheessa et ole maksanut mitään etkä sitoutunut mihinkään, vaan voit itse päättää, hyväksytkö jonkun saamistasi tarjouksista.

Muista, että voit milloin vain olla yhteydessä Rahalaitoksen asiakaspalveluun puhelimitse tai verkkosivujen chatin kautta, jos sinulle herää kysymyksiä lainaan liittyen.

Varmista, että saat parhaan mahdollisimman lainan – täytä hakemus ja katso, millaisen koron voit saada.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme