Jari yhdisti lainat - nyt raha riittää elämiseen ilman jatkuvaa epävarmuutta

Jari yhdisti lainat - nyt raha riittää elämiseen ilman jatkuvaa epävarmuutta

Tapaturmasta aiheutunut pitkä sairasloma ja koronan vaikutus työpaikan näkymiin koettelivat turkulaisen Jarin (46v.) taloutta. Tulot laskivat ja yksinhuoltajan menot vain tuntuivat kasvavan. Yövuorossa Jari törmäsi netissä Rahalaitoksen mainokseen ja päätti kokeilla, pitäisikö mainoksen lupaama säästö lainojen yhdistämisestä paikkaansa. Jarilla oli auton hankintaan otettua lainaa ja lisäksi kaksi luottokorttia oli käytetty tappiin asti. Näitä lainoja hän lyhensi kuukausittain yli 400 eurolla. Rahalaitoksen laskurin ilmoittama kuukausierän summa 10 000 euron lainalle oli yön pimeinä tunteina iloa silmille. Kuukausittainen lyhennys laskisi 260 euroon kuukaudessa ja lainasta jäisi aiempien velkojen maksun jälkeen rahaa hoitaa muitakin pakollisia hankintoja, joihin ei ollut raha riittänyt viime kuukausina.

Jari päätti kysyä lainaa vielä omasta pankistaan. ”No se oli lyhyt kokeilu. Pankista tuli heti hylätty päätös” Jari kertoo. Niinpä hän kokeili Rahalaitoksen palvelua ja saikin nopeasti seitsemältä lainantarjoajalta hyväksytyn lainatarjouksen. ”Valitsin minulle parhaan tarjouksen ja toimitin palkkalaskelman. Odotettuani noin kaksi tuntia lainasumma oli siirretty tililleni ja huoleni rahojen riittämisestä olivat ohi” Jari huokaisee.  Hän maksoi saman tien aiemmat velkansa pois ja pitkästä aikaa hän voi nauttia arjesta ilman epävarmuutta tilin riittämisestä elämiseen ja laskuihin. 

”Minun kokemukseni Rahalaitos.fi palvelusta ovat olleet 100% positiivisia. Minulla ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa palvelun kanssa ja kaikki on toiminut juuri niin kuin on sovittu ja luvattu. Palvelun käyttö on helppoa ja yksinkertaista.” Jari kertoo haastattelun lopuksi.

Tällaisia palautteita on aina hieno kuulla täällä Rahalaitos.fi palvelun markkinoinnissa. Tätä varten palvelumme on olemassa. On hienoa, että pystymme helpottamaan asiakkaidemme elämää ja auttamaan heitä löytämään edullisia lainoja. Rahalaitos.fi palvelu on toiminut nyt kymmenen vuoden ajan ja auttanut yli 300 000 suomalaista löytämään edullisempia lainoja. 

Haluaisitko sinäkin säästää jopa satoja euroja kuussa? Kilpailuta lainasi Rahalaitoksella.

Jarin nimi on muutettu.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme