talous/katso-5-kohdan-listaus-jolla-helpotat-taloutesi-hoitoa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Katso 5 kohdan listaus, jolla helpotat oman taloutesi hoitoa

Oman talouden uudelleen järjestelemiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Voit säästää selvää rahaa ja saat helpotusta arkeesi, kun rahahuolet eivät koko ajan paina mieltäsi.

Monelle on arkipäivää, että erilaisia kulutusluottoja, korttiluottoja sekä pienlainoja on ajan kuluessa kasaantunut useampia. Ehkä on tarvittu lisärahoitusta lomamatkaa, auton korjausta, remonttia, lasten harrastuksia tai muuta yllättää menoa varten. Monien luottojen ja lainojen kanssa eläminen rassaa monien perheiden arkielämää aivan turhaan.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Suomen Asiakastiedon heinäkuussa 2018 julkaiseman tutkimuksen mukaan suomalaisten maksuhäiriömerkinnät ovat nousseet uuteen ennätykseen. Yhtenä suurimpana syynä tähän nähtiin monivelkaisuus.

Kotimainen lainapalvelu Rahalaitos on koonnut viiden kohdan listan, minkä avulla kartoitat nopeasti mitä hyötyä saat yhdistäessäsi nykyiset lainasi.

1. Säästät koroissa ja kuluissa

On järkevää maksaa usean eri kortti- ja kulutusluoton sekä pienlainan sijaan vain yhtä lainaa. Maksat tällöin vain yhdet korko- ja laskutuskulut etkä useita päällekkäisiä kuluja.

2. Yksi eräpäivä helpottaa arkea

Kun maksat vain yhtä lainaa tiettynä päivänä kuukaudesta, pystyt helpommin ennakoimaan talouttasi. Ei enää turhaa murehtimista laskujen eräpäivien suhteen.

3. Valitse kuukausierä sinulle sopivaksi

Kilpailuttaessasi yhdistelylainan voit valita uudelleen laina-ajan. Valitsemalla pidemmän laina-ajan saat joustoa arkeesi pienemmän kuukausierän muodossa. Lyhyemmällä laina-ajalla maksat kertyneet lainasi nopeammassa tahdissa pois.

4. Käytä lainanvälittäjää

Lainojen uudelleen järjestelemiseen on useita vaihtoehtoja. Paras näistä on lainanvälittäjä, jonka kautta tavoitat maksutta useimmat lainantarjoajat. Valitessasi sopivinta lainanvälittäjää, kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin. Katso ainakin, että sivustolta löytyvät selkeästi tiedot yhteydenottoa varten ja pankkikumppanit. Myös kotimaisuutta kannattaa arvostaa.

5. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja valitse sopivin

Lainanvälittäjää käyttämällä saat yhdellä lainahakemuksella todennäköisesti useampia lainatarjouksia. Saamistasi lainatarjouksista näet kuukausierät, korot, laina-ajat sekä summan mitä sinulle yhdistelyyn tarjotaan. Vertaile, laske säästösi ja valitse sinulle sopivin.

Kokeile lainojen yhdistelypalvelua maksutta tästä.


Rahalaitos on riippumaton ja suurin täysin kotimainen lainanvälittäjä. Toimimme yhteistyössä 24:n tunnetun ja luotettavan pankin sekä luotonmyöntäjän kanssa. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi jo vuodesta 2011. Pyrimme aina hankkimaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Lainaa voi hakea 500-60 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia 1-15 vuoden maksuajalla. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme