Maksuturva auttaa vahinkotilanteessa

Vakuutus ei tuo työpaikkaa tai terveyttä takaisin, mutta antaa taloudellista turvaa ja mielenrauhaa.

Maksuturvavakuutus auttaa vahinkotilanteessa

Useat meistä ovat kuulleet kauhutarinoita siitä, kuinka vakuutusyhtiö ei korvannut vahinkoa. Finanssialan tutkimuksen mukaan 85% asiakkaista on kuitenkin tyytyväisiä korvauskäsittelyyn, saamaansa korvaukseen ja saamaansa palveluun.

Vakuutus alkaa usein kiinnostaa siinä vaiheessa, kun omalle kohdalle tai lähipiirissä on sattunut jotain ikävää. Vakuutusta otettaessa on huomioitava, että vakuutusyhtiöllä on oikeus arvioida riskiä esimerkiksi terveysselvityksen avulla. On tärkeää, että vakuutusta ottaessa kysymyksiin vastaa aina rehellisesti ja tarkasti, jotta korvaustilanteessa vakuutus auttaa. Esimerkiksi työttömyyden varalle ei voi saada turvaa, jos yt-neuvottelut on jo työpaikalla ilmoitettu.

Rahalaitoksen Maksuturva auttaa lainanhoidossa

Taloustilanne aiheutti irtisanomisen

52-vuotias Pertti turvasi lainansa Rahalaitoksen Maksuturvalla helmikuussa 2020. Vakuutettu kuukausierä oli 500e ja vakuutusmaksut 27e/kk. Koronaepidemian aiheuttamasta myynninlaskusta johtuen, hänet irtisanottiin tuotannollisista ja taloudellisista syistä lokakuun alussa vakituisesta työpaikastaan myyjänä.

Pertti teki korvaushakemuksen AXAlle marraskuun lopussa.

Hän on nyt saanut korvausta marraskuun alusta tammikuun loppuun asti, ja hänelle on maksettu korvausta maksuturvavakuutuksesta yhteensä n.1500 € (nettona 1150€).

Tapaturma esti työnteon

36-vuotias lähihoitaja Liisa otti lainaa syksyllä 2019 ja turvasi kuukausieränsä Rahalaitoksen Maksuturvan 300 euron kuukausikorvauksella.

Liisalle sattui tapaturma lokakuussa 2020, jossa häneltä repesi jänne.  Asiakas haki korvausta melkein kolme kuukautta kestäneestä sairauslomasta. Asiakkaalle maksettiin omavastuuajan jälkeen korvausta 7 viikon ajalta. Yhteensä asiakas sai korvauksia 525 euroa (nettona 390€).

Turvatessasi lainasi Maksuturvalla, voit valita lainan kuukausierää vastaavan kuukausikorvauksen. Kuukausikorvaus voi olla myös suurempi kuin lainaerä. Kunhan korvauksen määrä ei ole suurempi kuin 30% bruttotuloistasi. Korvauksesta peritään aina vero, mikä on hyvä huomioida turvaa valittaessa.

Kun haluat hakea voimassaolevasta Maksuturvastasi korvausta

Maksuturva asiakkaana voit hakea vakuutusyhtiö AXAlta korvausta verkosta ja seurata korvauksen käsittelyä asiakasportaalista.  

Rahalaitos maksuturva on tarkoitettu Rahalaitoksen kautta lainan nostaneille asiakkaille. Korvauksia ei ole kuitenkaan sidottu lainan lyhennyksiin vaan voit käyttää mahdolliset korvaukset haluamallasi tavalla. Lue lisää vakuutuksesta täältä.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme