Maksuturvaa haetaan enemman

Tiedätkö sinä paljonko tulosi tippuvat työttömänä tai sairauslomalla?

 

Korona-aika on korostanut yllätyksiin varautumisen tärkeyttä ja lisännyt maksuturvan kysyntää

Korona-aika on lisännyt suomalaisten kiinnostusta maksuturva- ja henkilövakuutuksia kohtaan. Maksuturvan avulla voi varautua taloudellisiin muutoksiin, ja monesti vakuutuskorvauksista hyötyy koko perhe.

Suomessa sosiaaliturva on hyvä. Monille voi silti tulla ikävänä yllätyksenä se, miten vaikkapa työttömyys, työkyvyttömyys tai vakava sairaus vaikuttaa perheen toimeentuloon. Harva meistä tietää, kuinka kauan oma työnantaja maksaa esimerkiksi sairausloman aikana täyttä palkkaa. Yllätys saattaa olla myös Kelan päivärahojen pienuus.  Kelan tuki sairauslomalla tai ansiosidonnainen työttömysturva ovat tuloluokasta riippuen noin puolet pienempiä kuin normaali palkka.

Vakuutustutkimus kertoo suomalaisten huolista

Henkivakuutusten, lainaturvavakuutusten ja vakavan sairauden vakuutusten kysyntä on kasvussa erityisesti koronatilanteen myötä. Finanssiala tekee joka vuosi vakuutustutkimuksen, jossa mukana 1000 vastaajaa.

Kolme suurinta henkilöriskiä olivat vastaajien mielestä:

  1. Pitkäaikainen sairastuminen (38%)
  2.  Työttömyys tai lomautus (35%)
  3. Tapaturma (32%)

Tutkimus todistaa, että Rahalaitos Maksuturvan avulla voimme auttaa asiakkaitamme merkittävien riskien hallinnassa lainanoton yhteydessä.

Finanssialan Vakuutustutkimus 2020  löytyy kokonaisuudessaan  Finanssialan sivuilta.

Maksuturva tarjoaa mielenrauhaa ja konkreettista suojaa vaikeassa tilanteessa

Rahalaitoksen laina-asiakkaana sinulla on mahdollisuus turvata talouttasi Rahalaitos Maksuturvan avulla. Maksuturva auttaa sinua silloin kun apu on eniten tarpeeseen. Jos joudut yllättäen työttömäksi tai sairastut vakavasti, voit maksuturvasta maksettavilla kuukausikorvauksilla lyhentää lainaasi tai hoitaa muita maksujasi. Maksuturvan maksamat korvaukset eivät myöskään vaikuta sairaus- tai työttömyyspäivärahoihin vaan hyödyntävät suoraan hankalassa taloudellisessa tilanteessa selviämistä.

 Valitsemalla Extra Maksuturvan varaudut taloudellisesti myös yleisimpiin vakaviin sairauksiin. Vakavan sairauden turva kattaa suomalaisten 7 yleistä sairautta: syöpä, sydäninfarkti, sepelvaltimoiden ohitusleikkaus, munuaisten vajaatoiminta, aivohalvaus, suuri elinsiirto ja MS-tauti. Tarkemmat määrittelyt korvattaville sairauksille ovat vakuutusehdoissa. Turvasta maksetaan kertakorvauksena 10 000 euroa, joka on vakuutetulle maksettuna veroton.

Rahalaitos Maksuturva on helppo ottaa käyttöön samalla kun kilpailutat ja nostat lainan Rahalaitoksen kautta. Tarkempaa tietoa Rahalaitos Maksuturvan hinnoista ja ehdoista löydät täältä.

 

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme