Milloin viimeksi päivitit lainasi?  Testaa nyt uusi korkotaso

Milloin viimeksi päivitit lainasi? Korkolaki muuttui - Testaa nyt uusi korkotaso

Kulutusluottojen korot ovat olleet laskussa jo pitkään. Rahalaitos.fi palvelun kymmenvuotisen toiminnan aikana korot eivät ole olleet kertaakaan näin alhaalla.

Väliaikainen korkolaki ajoi korkokilpailun huippuun

Syyskuun lopussa päättynyt korkolaki rajoitti kulutusluottojen nimelliskoron maksimissaan kymmeneen prosenttiin. Osa korkeammalla korolla lainoja tarjonneista lainanmyöntäjistä heitti homman sikseen ja tämän vuoden aikana kulutusluottojen tarjoajat äityivät kilpailemaan asiakkaista reilusti korkokattoa alemmillakin koroilla. Alimmillaan vakuudettomia lainoja on tarjottu kuluneen vuoden aikana alle 5 prosentin koroilla.

Korkokatto päättyi lokakuun alussa, mutta lainanmyöntäjien kilpailu jatkuu. Nyt lainatarjouksissa voi olla vaihtelua normaaliakin enemmän ja sen vuoksi tiedostavan kuluttajan kannattaa kilpailuttaa laina juuri nyt Rahalaitoksella. Kun kilpailutat lainasi, sinulle etsitään tarjoukset jopa 25 pankilta ja lainantarjoajalta ja pääset helposti vertailemaan tarjouksia keskenään ja myös nykyisiin lainoihisi.

Täytä lainahakemus Rahalaitoksella

Täytettyäsi lainahakemuksen saat vertailtavaksesi tarjoukset muutamassa minuutissa. Voit helposti verrata nykyisen lainasi ehtoja saamiisi tarjouksiin. Kilpailutus on täysin maksutonta ja hakemuksen lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Vanhojen lainojen yhdistäminen alemmalla korolla voi tuoda isot säästöt

Lainojen yhdistämisellä tavoitellaan lainakulujen pienentämistä, ja hyvin usein saadut säästöt ovat merkittäviä – jopa satoja euroja kuukaudessa. Kulutusluottojen korkotason laskettua niiden, joilla on useita vanhoja lainoja, on erityksen kannattavaa kilpailuttaa ja yhdistää vanhat lainat.

Rahalaitos kilpailuttaa yhdistelylainan kaikilla yhteistyöpankeillaan yhdellä hakemuksella. Lainojen yhdistämistä suunnittelevan tarvitsee vain koota yhdistettävien lainojensa tiedot ja täyttää hakemus Rahalaitoksen sivuilla.

Nyt kannattaa käydä testaamassa, millaisia säästöjä voisit saada lainat kilpailuttamalla.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme