talous/nain-loydat-luotettavan-lainan-edullisella-korolla

Lainatarjouksia etsittäessä kannattaa olla tarkkana.

Maksatko edelleen lainastasi liikaa korkoa? Kolme syytä, miksi kannattaa aina käyttää lainanvälittäjää.

Kulutusluottoja myöntävien lainantarjoajien käyttö on kasvanut Suomessa valtavasti viime vuosina. Eduskunta on rajoittanut lainojen korkokattoa aktiivisesti ja koron laskiessa ovat kilpailusta pudonneet räikeimmät voitontavoittelijat.

Korkokaton luulisi pakottaneet kaikki lainantarjoajat samanlaistamaan palvelunsa, mutta näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Eri lainantarjoajien ehdoissa ja koroissa on edelleen merkittäviä eroja. Se luo todellisen ongelman lainaa tarvitsevalle kansalaiselle: Mistä tietää, minkä yrityksen puoleen kannattaa kääntyä, kun jo kulutusluottoa googlatessa saa ehdotuksia kymmenistä lainantarjoajista.

Jos valitsee netistä ensimmäisen vastaantulevan yrityksen, on hyvin mahdollista, että joutuu maksamaan lainastaan enemmän korkoa ja kuluja, kuin todellisuudessa olisi tarpeen. Laina tulisi aina kilpailuttaa usealla taholla, mutta se voi tuntua vaikealta, kun vaihtoehtoja on niin paljon.

Juuri tästä syystä luotettavan kotimaisen lainanvälittäjän käyttäminen on sekä helpointa, edullisinta että turvallisinta. Lainanvälittäjä auttaa sinua hakuprosessissa kolmella tavalla:

1. Aina tarkkaan kilpailutettu korko

Johtava suomalainen lainanvälittäjä Rahalaitos ei itse myönnä rahoitusta, vaan kilpailuttaa lainahakemuksesi 25 yhteistyöpankillaan. Se tekee siis puolestasi sen kilpailutustyön, jonka muuten joutuisit itse tekemään eri lainantarjoajien välillä.

2. Aina asiakkaan puolella

Toisin kuin suorien lainantarjoajien, lainanvälittäjän intresseissä ei ole saada lainasta mahdollisimman korkeaa korkoa. Lainanvälittäjä ei itse lainaa rahaa, ja sen kannalta korolla ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on löytää asiakkaalle aina paras mahdollinen lainatarjous.

3. Aina toimiva ja nopea palvelu

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on yksinkertaista. Ensimmäisenä sinun tulee täyttää hakemus Rahalaitoksen sivuilla. Siihen ei mene kuin muutama minuutti.

Mieti tarvitsemasi lainan määrä, ja toiveesi takaisinmaksuajasta. Nettisivujen laskurilla voit tarkastella, miten laina-ajan pidentäminen ja lyhentäminen vaikuttaa lyhennyksen määrään.

Voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Vaatimuksena lainan saamiselle on, että olet vähintään 20-vuotias, sinulla on yli 600 euron kuukausitulot, ja luottotietosi ovat puhtaat. Mieti lainaa hakiessasi aina, millaisen summan pystyt maksamaan takaisin ilman, että kuukausierät kasvavat kohtuuttoman suuriksi.

Lähetettyäsi hakemuksen pääset kirjautumaan Oma Rahalaitos -palveluun. Saat sinne keskitetysti mahdolliset tarjoukset Rahalaitoksen yhteistyöpankeilta, sekä ohjeet lainan nostamiseen. Vielä tässä vaiheessa et ole maksanut mitään etkä sitoutunut mihinkään, vaan voit itse päättää, hyväksytkö jonkun saamistasi tarjouksista.

Saamistasi tarjouksista näet lainan määrän, kuukausierän suuruuden, koron ja muut maksut sekä laina-ajan. Jos hyväksyt jonkun tarjouksista, saat rahat tilillesi yleensä parissa arkipäivässä, joskus jopa saman päivän aikana.

Muista, että voit milloin vain olla yhteydessä Rahalaitoksen asiakaspalveluun puhelimitse tai verkkosivujen chatin kautta, jos sinulle herää kysymyksiä lainaan liittyen.

Varmista, että saat parhaan mahdollisimman lainan – täytä hakemus Rahalaitoksen sivuilla ja katso, millaisen koron voit saada.

Lainan kilpailutus 60 000 € asti
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme