Raha-asiat kesäksi kuntoon – Pelivaraa kesälomakassaan

Raha-asiat kesäksi kuntoon – Katso vinkit ja hanki pelivaraa kesälomakassaan

 

Lainojen ja luottokortin lyhennys on usein suurimpia menoeriä kotitalouden kuluissa. Kulutusluottojen korot ovat nyt ennätysalhaalla. Kilpailuttamalla ja yhdistämällä nykyiset lainat voi saada huomattavia säästöjä kesän ostoksiin. 

Kesän suunnitelmat pyörivät nyt monien mielessä ja pitkän kotonaolon jälkeen perheet haluavat päästä taas nauttimaan kesästä harrastusten, matkailun ja muiden mukavien asioiden parissa. Kesällä rahaa kuluu helposti normaalia enemmän ja nyt kannattaa miettiä millä keinoin kesän kuluista voisi selvitä mahdollisimman järkevästi. Nykyisten lainojen läpikäynti voi olla erittäin hyvä keino talouden kulujen karsimiseen.

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja antaa mahdollisuuden säästää lainakuluissa

Kulutusluotot ovat sääntelyn ja kilpailun vuoksi laskeneet nyt alimmilleen moneen vuoteen. Jos sinulla on vanhoja lainoja ja luottoja maksettavana, on todennäköistä, että yhdistämällä nykyiset lainasi ja kilpailuttamalla yhdistelylainan Rahalaitoksella, voit saada merkittäviä säästöä niin korkotasossa kuin ennen kaikkea kuukausilyhennyksestä. Usein yhdistämislainalla saadut säästöt ovat olleet merkittäviä – jopa satoja euroja kuukaudessa.

Lainoja yhdistettäessä kannattaa huomioida myös mahdolliset osamaksut ja luottokorttimaksut, koska niiden korko on usein vakuudettomien kulutusluottojen laskenutta korkotasoa korkeampi.  Useista lainosta maksetaan korkeamman koron lisäksi kuukausittaisia tilinhoitokuluja jokaisesta erikseen. Lainat yhdistettäessä lainakulut maksetaan vain yhdestä lainasta ja näin säästö kasvaa. Muutaman satasen säästö lainakuluissa voikin tuoda mukavasti lisää rahaa kesäkassaan.

Kokeile lainojen yhdistämistä Rahalaitos.fi -palvelussa.

Muista kilpailuttaa lainat kesän hankintoihin

Kesällä voi olla edessä isompia hankintoja, joihin tarvitaan myös lainaa. Oli kyseessä sitten veneen, auton, moottoripyörän tai piharemontin rahoitus, yksi asia kannattaa muistaa. Kulutusluottojen korot ovat tällä hetkellä alhaalla, mutta edelleen lainatarjouksissa on suuria eroja. Kesähelteelläkin kannattaa siis pitää pää kylmänä ja kilpailuttaa investointeihin tarvittava laina tarkasti.  Rahalaitoksen kilpailutuspalvelu tarjoaa siihen helpon ja nopean työkalun. Verratessasi saamiasi tarjouksia palvelussamme huomaat itsekin kuinka isoja eroja lainoissa voi olla. Säästö lainakuluissa edullisimman ja kalleimman lainan välillä voi olla vuositasolla useita satoja euroja. Ota siis näistä vinkeistä vaari ja nauti kesästä paremmalla mielellä ja pienemmillä lainakuluilla.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme