Rahalaitos Voice behind the scenes1

Miten Apulantafani päätyi Vilkkumaahan?

Rahalaitos on mukana Voice of Finland ohjelman kumppanina ohjelman kymmenenvuotis- juhlakaudella. Rahalaitos Behind the Scenes artikkeleissa ja videoissa katsojat pääsevät kurkistamaan myös kulissien taakse. Ensimmäisessä osassa Heinolasta kotoisin oleva ja Tampereella asustava Ira Mikkonen kertoo millaisia fiiliksiä esiintyminen ohjelman Ääni ratkaisee -vaiheessa sai aikaan ja miten Heinolasta kotoisin oleva Apulantafani päättikin valita Maija Vilkkumaan tiimin tuolien käännyttyä.

Toinen kerta toden sanoo

Ira on yrittänyt onneaan Voice of Finlandissa kerran aikaisemminkin.  Silloin tuolit eivät kääntyneet ja tällä kerralla Ira ei halunnutkaan ottaa tukijoukkoja mukaan kuvauksiin. Ajatuksena oli, että kukaan ei tiedä, jos hän ei pääsekään jatkoon.  ”Sanoin lavalle mennessä Lenni-Kallelle, että nyt tai ei koskaan - kolmatta kertaa en ole tulossa.”  Lenni-Kallen onnenpotku ja kehotus kääntää tuolit toimi tällä kertaa ja lopulta kaikki tuolit kääntyivät hienossa tulkinnassa Kolmannen Naisen biisistä Valehtelisin jos väittäisin.

”Jännitin ennakolta, että laulu menee sekaisin jos valmentajan napin painallus kuuluu lavalle mutta ei sitä ääntä sitten kuulunutkaan itse lavalle ja en sitten seonnut siinä kohtaa kun Maija kääntyi.” Kertoo Ira. Ensimmäisen tuolin käännyttyä ei tarvinnut enää puristaa ja kun muutkin tuolit alkoivat kääntyä niin tuli oikeastaan vain siisti fiilis ja kivi tippui harteilta, kun tiesi että on jatkossa.

Ennakkoon Iralla oli selvä ajatus siitä, kenen tiimiin hän on menossa jos pääsee valitsemaan. ”Olin siinä uskossa koko päivän ja viikon, että jos Toni ja Sipe kääntyy niin meen niitten tiimiin. Mutta sitten lavalla tapahtui jotain, kun Maija kääntyi ensimmäisenä. ”Se oli telkkarista leikattu pois, mutta Maija muisti mut Idolsista ja se oli jotenkin niin fiiliksissä että mää jotenkin ajattelin ja mietin siinä sekunneissa kaikenlaista. Ja sitten vaan päätin mennä Maijan tiimiin.” Aika moni jälkikäteen kyseli ja ihmetteli kun Ira ei mennyt Tonin ja Sipen tiimiin vaikka on Heinolan tyttöjä ja Apulannan fani. Mutta tässäkin nopeassa tilanteessa päätös syntyi sekunneissa. ”Ei siinä oikein ollut mitään selitystä. Sen hetken fiilis oli sellainen ja en vaan mennyt.” Ira miettii.

Kun jatkoon pääsy selvisi niin helpotus oli kova kun ei tarvinnut livahtaa hiljaa pois.  ”Jatko meni tosi nopeasti. Lyhyt Heikin haastattelu ja sen jälkeen autoon ajamaan kotia kohti. Sitten oikeastaan vasta kotona alkoi miettiä mitä jatkoon pääsy tarkoittaa.” miettii Ira muistellessaan tapahtumia.

Kohti kaksintaisteluja

Seuraavaksi Iran matka jatkuu kohti Turun Logomoa ja Voice of Finlandin kaksintaisteluvaihetta.  Muutaman päivän päästä selviää miten siinä käy, ja mitkä ovat Iran fiilikset kaksintaistelun jälkeen. Seuraa Rahalaitos Behind the Scenesiä ja kuulet lisää miltä kilpailu ja kaikki sen taustalla tapahtuvat asiat tuntuvat laulajien näkökulmasta. 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme