Haaveiletko vapautuvasi veloistasi nopeammin? Tässä voi olla helppo ratkaisu

Haaveiletko vapautuvasi veloistasi nopeammin? Tässä voi olla helppo ratkaisu

Haaveiletko velattomuudesta niin kuin muut suomalaiset? Raha-asioiden miettiminen voi viedä yllättävän paljon ajatuksia muista tärkeistä asioista. Jo yhdellä muutoksella saatat päästä eroon veloistasi nopeammin.

Rahalaitos auttaa suomalaisia pitkän kokemuksen turvin ja tästä artikkelista löydät vinkkejä, joilla voit päästä veloista vapaaksi nopeammin.

Paranna nyt omaa tilannettasi Rahalaitoksella maksutta tästä!

1. Kartoita, paljonko sinulla on nyt maksussa esimerkiksi luottokorttivelkaa, osamaksuja tai kulutusluottoja. Erilaiset tilinhoitopalkkiot, laskutuslisät ja muut kulut voivat viedä kuukausilyhennyksestäsi yllättävän suuren osan, joten laina itsessään ei välttämättä juuri lyhene.

Onneksi apunasi on suomalainen Rahalaitos, josta voit hakea nykyisten lainojesi edestä halpaa yhdistelylainaa helposti netissä. Voit valita hakemuksen alussa lainalaskurista arvioidun kuukausierän, jota maksat nyt. Rahalaitoksen palvelu ei sitouta sinua vielä mihinkään, joten voit tutkia asiaa omasta uteliaisuudesta.

Aloita hakemuksesi nyt!

2. Toinen keskeinen asia liittyy lainan korkoon – yksittäisten lainojen yhdistäminen yhdistelylainaksi voi alentaa korkoasi. Rahalaitoksen helppokäyttöinen palvelu esittelee sinulle selkeästi uuden koron ja kuukausierän. Uuden yhdistelylainan matalampi korko ja pienemmät kulut mahdollistavat, että voit maksaa itse lainaa pois nopeammalla aikataululla kuin mitä maksat nyt.

Helpota tilannettasi vertailupalvelussamme klikkaamalla tästä!

3. Jos olet löytänyt itsellesi sopivan vaihtoehdon, voit hyväksyä sen nettisivuillamme helposti verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen on aika hoitaa vanhat maksut pois alta ja selkeyttää raha-asioita maksamalla vain yhtä yhdistelylainaa. Onneksi olkoon, olet tässä vaiheessa selkeyttänyt raha-asioitasi huomattavasti!

Hae maksutta lainaa jopa 70 000 euroa!

Tietoa Rahalaitoksesta

Rahalaitos on luotettava lainavertailupalvelu, joka on helpottanut suomalaisten lainan kilpailuttamista ja vertailua yli 10 vuoden ajan. Rahalaitoksella on suuri määrä tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat saaneet palvelusta apua. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon osoitteessa rahalaitos.fi!

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme