Yli 300 000 suomalaista on käyttänyt tätä kilpailutuspalvelua -  joko sinä olet kokeillut?

Yli 300 000 suomalaista on käyttänyt tätä kilpailutuspalvelua -  joko sinä olet kokeillut?

Rahalaitos.fi kilpailutuspalvelu on toiminut Suomessa yli kymmenen vuoden ajan ja kilpailuttanut yli 300 000 suomalaisen lainoja.

Säästöä suomalaisten lainakuluihin jo kymmenen vuotta.

Lainamarkkina oli kovin toisen näköinen kymmenen vuotta sitten kun Rahalaitos.fi palvelu aloitti Suomessa silloin muissa pohjoismaissa kovassa kasvussa olevan kulutusluottojen kilpailutuksen. Perinteisten pankkien valta-asema oli vielä kiistämätön ja nykyiset kansainväliset digipankit tekivät vasta tuloaan Suomeen.

Kymmenen vuotta sitten kulutusluotot olivat pieniä ja korot suuria – tämä on muuttunut Rahalaitoksen toiminta-aikana niin että koroissa digipankit kilpailevat tasaverroin perinteisten pankkien kanssa. Nykyään täyttämällä hakemuksen Rahalaitos.fi palvelussa voi jopa 70 000 euron lainan saada tililleen nopeimmillaan saman päivän aikana.

Helppo ja nopea tapa löytää lainantarjoaja

Verkon kautta lainaa tarjoaa joukko erilaisia pankkeja ja luotontarjoajia, joista pitäisi osata valita se itselleen paras. Tähän ongelmaan luonteva apuri on Rahalaitos.fi kilpailutuspalvelu, jota jo yli 300 000 suomalaista on käyttänyt apunaan lainan hakemisessa.

Kun haet Rahalaitoksen kautta, täytät vain yhden hakemuksen sen sijaan, että lähettäisit hakemuksen useille lainantarjoajille. Näin voit saada yhdellä kertaa useita tarjouksia eri pankeilta. Lainatarjouksia pääset itse rauhassa vertailemaan, ja voit päättää rauhassa mistä laina kannattaa ottaa. Näin lainan kilpailutus hoituu kätevästi yhdellä hakemuksella muutamassa minuutissa.

Suomalainen lainanvälittäjä Rahalaitos tekee yhteistyötä jopa 25 luotettavan pankin ja lainanmyöntäjän kanssa.

Lainojen yhdistäminen auttaa säästämään lainakuluissa

Lainojen yhdistämisellä tavoitellaan lainakulujen pienentämistä yhdistämällä useita lainoja ja luottoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi pienemmällä korolla. Usein asiakkaiden säästöt ovat olleet merkittäviä – jopa satoja euroja kuukaudessa. Kulutusluottojen korkotaso on laskenut tänä vuonna alimmilleen Rahalaitos.fi -palvelun kymmenvuotisen historian ja nyt on erittäin hyvä aika kilpailuttaa ja yhdistää vanhat lainat.

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti, kun täytät lainahakemuksen Rahalaitoksen sivuilla. Laske hakemusta varten yhteen lainojesi kokonaissumma, ja hae uudelleenrahoituslainaa tälle summalle. Rahalaitoksen kautta voit hakea yhdistämislainaa aina 70 000 euroon asti.

Rahalaitos.fi -palvelun käyttäminen on myös täysin maksutonta ja et sitoudu nostamaan lainaa, vaikka käytkin testaamassa, millaisia säästöjä voisit saada lainat yhdistämällä.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme