Kilpailuta luotto nopeasti ja ilmaiseksi

Saat useita tarjouksia hetkessä. Vertaa ja valitse sinulle sopivin luotto

Täytä luottohakemus tästä!

banks

Yhteistyössä
jopa 25
luotonantajaa

time

Nopeasti ja

ilmaiseksi

money

Luottoa jopa

60 000 €

Asiakkaat arvioivat

4,46/7503 arviota*

*Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
Lainan kuukausierän arvio*: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.


Rahalaitos

Löydä edullinen luotto ilmaisen kilpailutuspalvelumme avulla.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Kilpailuttamalla löydät edullisen luoton

Voit helposti hakea kulutusluottoa yhdellä kertaa useilta pankeilta täyttämällä sivulta löytyvän lainahakemuksen. Me pyydämme puolestasi lainatarjoukset jopa 20 pankilta ja luotontarjoajalta yhdellä kerralla. Luoton hakeminen on aina täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Voit ilman riskiä vertailla saamasi tarjoukset luotoista ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö jonkun niistä. Nopeimmillaan luotto maksetaan tilillesi heti, eli saat rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Kulutusluottojen vertailulla voit säästää reilusti

Luottoa tarjoavien pankkien välillä on suuriakin eroja luoton koroissa ja ehdoissa. Jos pyytää tarjouksen vain yhdeltä luoton tarjoajalta joutuu todennäköisesti maksamaan enemmän luottokuluja kuin vertailemalla useita luottotarjouksia Rahalaitoksen palvelussa. Useiden lomakkeiden sijaan kannattaa kilpailuttaa luotto palvelussamme ja vertailla tarkkaan saamasi tarjoukset. Kun etsit ja vertailet luottoja, on hyvä tietää myös millaisia eroja erilaisilla lainoilla ja luotoilla on. Korko ei ole suinkaan ainoa asia mikä täytyy huomioida, kun mietit mikä tarjottu luotto on sinun tarpeeseesi sopivin.

Mitä eroa on kertaluotolla ja joustoluotolla?

Kertaluotto on nimensä mukaisesti lainasumma, joka nostetaan yhdellä kerralla tilille. Luotto maksetaan yleensä sopimuksen mukaisesti takaisin kuukausierissä sovitun laina-ajan kuluessa. Kertaluottosopimus koskee aina yksittäistä luottoa ja jos tarvitaan lisää rahaa, täytyy luottosopimus tehdä uudestaan. Kuluttajan ottama kertaluotto voidaan aina maksaa suunniteltua nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Joustoluotto on jatkuvaan luottolimiittiin perustuva lainamuoto. Luottoa voidaan nostaa tarpeen mukaan halutun kokoisissa erissä. Luotto voidaan maksaa pois kerralla tai pienemmissä erissä, joiden suuruus on usein myös itse päätettävissä luottosopimuksen ehtojen rajoissa. Joustoluotto on käytettävissä jatkossakin siltä osin kuin luottolimiitissä on käyttämätöntä varaa.

Mikä on luottokortin ja joustoluoton ero?

Luottokortilla otettu luotto toimii periaatteessa samalla periaatteella kuin joustoluotto. Molemmissa luottotavoissa on olemassa luottolimiitti, jonka sisällä luottoa voi nostaa tarvittaessa ja maksaa takaisin joustavasti luottosopimuksen mukaisesti. Suurin ero luottomuotojen välillä on se, että luottokortilla voi maksaa suoraan kaupoissa tai verkossa, siirtämässä luottoa ensin tilille. Toinen merkittävä ero on se, että luottokortilla tehdyille ostoille saa yleensä korotonta maksuaikaa 30 päivää, jonka jälkeen korko alkaa kertyä samoin kuin joustoluotossa.

Vakuudeton vai vakuudellinen luotto?

Kaikki Rahalaitoksen kilpailutuspalvelussa mukana olevat luottokumppanit tarjoavat vakuudetonta luottoa. Vakuudeton luotto tarkoittaa sitä, että et tarvitse luoton vakuudeksi asuntoa tai muuta omaisuutta, eikä luotto tarvitse myöskään ulkopuolisia takaajia. Silti jos luottoa haetaan esimerkiksi yhteisiin kodin hankintoihin, kannattaa harkita luoton hakemista yhdessä puolison kanssa. Usein voitte saada paremman tarjouksen luotosta yhdessä kuin jos luottoa haetaan yksin.

Vakuudellisesta kulutusluotosta käytetään usein myös termiä pankkilaina. Vakuudellisessa lainassa luoton panttina on esimerkiksi asunto tai auto, jolloin pankki pystyy usein tarjoamaan edullisemman koron kuin vakuudettomassa luotossa. Vakuudellisen luoton hakeminen vaatii panttauksesta sopimisen vuoksi usein asiointia pankkikonttorista eikä sen hakeminen käy yhtä nopeasti ja helposti verkon kautta.

Miten haen luottoa netistä?

Internet on tullut yhä merkittävämmäksi kanavaksi hakea luottoa. Netti on nopea tapa löytää, hakea ja kilpailuttaa uudet luotot ja valita itselle paras vaihtoehto. Luottoa voi hakea eri tarpeisiin ja netistä löytyy helposti tietoa luoton hakemiseen liittyen. Luoton nostaminen netissä on nykyään helppoa ja luotettavaa. Luoton nostamiseen tarvitaan aina vahva tunnistautuminen ja voi turvallisesti hakea luottoa netin kautta oman aikataulusi mukaan. Kun kilpailuta lainat Rahalaitoksen kautta, saat luottopäätöksen välittömästi. Tämän lisäksi saat rahat usein tilillesi jopa samana arkipäivänä.

Netissä toimivia luotontarjoajia löytyy Suomesta useita kymmeniä. Osa luottoa tarjoavista toimijoista on perinteisiä pankkeja mutta rinnalle on tullut suuri määrä digipankkeja joilla ei ole välttämättä Suomessa lainkaan konttoreita tai muita fyysisiä palvelupisteitä. Useat näistä digitaalisista luotontarjoajista on lähtöisin muista pohjoismaista, joissa netin kautta toimiva luototus on toiminut pitempään kuin meillä. Netissä luottoa tarjoavien yritysten ehdot ja korot sekä muut kustannukset vaihtelevat todella paljon. Tämän vuoksi kannattaa aina kilpailuttaa luotto luotettavan suomalaisen lainanvälittäjän avulla. Me Rahalaitoksella tunnemme tarkkaan Suomessa toimivat nettiluottoa tarjoavat yritykset ja kaikki kumppanimme ovat luotettavia ja voit turvallisesti ottaa lainan palvelumme kautta.

Yhteistyökumppaneitamme