Paras laina voittakoon!

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Kilpailuta lainasi!

banks

Lainatarjous jopa

25 pankilta

time

Helposti ja

nopeasti

money

Lainaa jopa

60 000 €

Asiakasarviot

4,46/7503 arviota*

*Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

MM Yhteistyöleima

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
Lainan kuukausierän arvio*: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.


Rahalaitos

Kannusta Suomi voittoon kotikisoissa!

Toukokuussa taloutesi ykköskoutsi johdattaa sekä Suomen että lainankilpailuttajat voittoputkeen.

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 86:nen kerran tänä keväänä. Turnauksessa mittaa ottavat toisistaan 16 maata, jotka ovat jaettu kahteen lohkoon. 12.5 – 28.5.2023 käytävä turnaus järjestetään sekä Tampereella että Riikassa. Kaikki A-lohkon pelit, johon kuuluu myös Suomi, sekä välierät ja loppuottelu pelataan Tampereella, Nokia Areenalla. B-lohkon pelit pelataan Riika-areenalla Riikassa ja puolivälierät taas jaetusti kummassakin isäntäkaupungissa.

Kisat alkavat perjantaina 12.5. neljällä ottelulla. Tampereella päästään heti nauttimaan jännittävistä kamppailuista, sillä avausottelussa klo 16.20 Suomi kohtaa Yhdysvallat ja iltapelissä klo 20.20 Ruotsi haastaa Saksan. Samaan aikaan Latviassa pelataan klo 16.20 Slovakia-Tsekki sekä klo 20.20 Latvia-Kanada ottelut.

Tuttuun tapaan Rahalaitos on vahvasti mukana myös tämän kevään MM-kisoissa. Toimimme kisojen lähetyksistä vastaavan MTV:n pääyhteistyökumppanina. MTV 3-kanava näyttää kisojen aikana suorana Suomen alkusarjan pelit sekä kaikki jatkosarjan ottelut. Nämä ja kaikki muut turnauksen ottelut ovat nähtävillä C More Sport kanavilla sekä C Moren suoratoistopalvelussa.

Rahalaitoksen näkyvyys kilpailuissa on merkittävä. Tulette bongaamaan meitä lähetyksissä otteluiden aikana läpi turnauksen ja tarjoamme myös katsojille kisastudiossa käytävän pelialueanalyysin. Taloutesi ykköskoutsi tulee siis olemaan varsin tuttu näky kotisohvilla.

Mikäli haluat pysyä perillä Suomen matkasta läpi turnauksen, ota seurantaan Rahalaitoksen Facebook-sivut: https://www.facebook.com/rahalaitos. Julkaisemme sivuillamme mielenkiintoista infoa muun muassa kisojen aikatauluista, Suomen kokoonpanoista sekä tietysti järjestämistämme kilpailuista. FB-Sivuiltamme on mahdollista voittaa lukuisia kiekkoaiheisia palkintoja, joten sivuston tarkka seuraaminen todella kannattaa.

Yhteistyökumppaneitamme