Kilpailuta moottoripyörälaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Kilpailuta moottoripyörä-lainasi!

banks

Lainatarjous jopa

25 pankilta

time

Helposti ja

nopeasti

money

Lainaa jopa

60 000 €

Asiakasarviot

4,46/7503 arviota*

*Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
Lainan kuukausierän arvio*: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.


Rahalaitos

Moottoripyörälaina kannattaa kilpailuttaa.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Moottoripyörälaina - Kilpailuttamalla löydät sopivimman lainan unelmiesi kaksipyöräiseen

Kukapa ei rakastaisi sitä vapauden tunnetta, jonka koet kiitäessäsi moottoripyörän selässä pitkin Suomen upeita teitä metsien sekä peltojen läpi aina järvien ja merien rantateille saakka. Tai kukapa siitä ei olisi ainakaan haaveillut. Mikäli sinäkin haluaisit tänä kesänä painaa kaasua ja nostaa kytkintä, auttaa Rahalaitos sinua toteuttamaan unelmasi kilpailuttamalla moottoripyörälainan puolestasi, jotta voit itse keskittyä moottoripyörän ostamiseen.

Aina kevään alkaessa tulevat mukana myös kaksipyöräiset kulkuvälineet, kuten moottoripyörät, polkupyörät ja mopot. Kaksipyöräisiä alkaa näkyä katukuvassa koko ajan enemmän, jolloin usealle meistä tulee hinku hankkia myös oma kulkupeli, kuten moottoripyörä. Moottoripyörää hankkiessa moni kuitenkin, yllättyy kuinka paljon moottoripyörät ja siihen vaadittava kortti, vakuutukset ja varusteet maksavat. Me annamme rahanarvoisia vinkkejä, miten sinä voit hankkia unelmiesi moottoripyörän edullisella kulutusluotolla ja mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon moottoripyörää hankittaessa.

Minkälaisen moottoripyörän hankin?

Siinä, missä auto hankitaan useimmiten käytännön tarpeisiin, on moottoripyörä Suomen olosuhteissa enemmänkin harrasteväline. Koska jokainen harrastaja on erilainen, löytyy myös pyöriä joka lähtöön. Piditpä sitten maastossa kurvailusta tai pitkistä road tripeista. Haluatpa sitten runsaasti tehoa tai nautiskella rauhallisesta menosta. Kaipaatpa sitten paljon säilytystilaa tai mahdollisesti jopa sivuvaunua. Moottoripyöriä löytyy joka lähtöön, joten pyörää valittaessa tarkoitus ratkaisee.

Tarkoituksesta puhuttaessa on hyvä miettiä moottoripyörän kokoa. Tyypillinen ensimmäinen moottoripyörä on 500-kuutioinen pyörä, joiden hinnat liikkuvat 3 000–8 000 euron luokassa. Hintaan vaikuttaa merkittävästi se, onko kyseessä uusi vai käytetty pyörä, sekä pyörän merkki. Suomessa tällä hetkellä myydyimpiä moottoripyörämerkkejä ovat Yamaha, BMW, Honda, KTM, Kawasaki sekä legendaarinen Harley-Davidson. Vaihtoehdot eivät toki näihin pääty, mutta merkkien yleisyys takaa esimerkiksi osaavat mekaanikot pyörien korjauksiin.

Hintahaitari moottoripyörissä on laaja, joten kysymys siitä ostaako uusi vai käytetty, on relevantti. Tällöin kannattaa muistaa samat asiat, kun autojenkin suhteen - uusi moottoripyörä takaa runsaasti huolettomia kilometrejä, mutta myös pikaisen arvon alenemisesta. Käytetyssä vaihtoehdossa houkuttimena toimii taas edullinen hinta, mutta hyvän yksilön löytämisessä ostajalta vaaditaan työtä ja asiantuntemusta. Mikäli kyseessä on ensimmäisen moottoripyörän osto, on kaupoille kannattavaa ottaa mukaan pyöristä tietävä kaveri varmistamaan pyörän kunto.

Mikä on paras tapa rahoittaa moottoripyörä?

Paras moottoripyörälaina riippuu elämäntilanteestasi ja siitä, kuinka olet pitänyt huolta raha-asioistasi. Jos käytössäsi on vapaata vakuutta, vakuudellinen pankkilaina on koroltaan edullisin moottoripyörälaina. Mikäli haluat tehdä kaupat nopeasti, on vakuudeton moottoripyörälaina kätevin tapa rahoittaa moottoripyörä.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka voit käyttää haluamaasi tarkoitukseen. Voit siis samalla lainalla kattaa moottoripyörän lisäksi myös muut kulut kuten ajovarusteet, huollot sekä moottoripyörävakuutuksen. Vakuudettoman moottoripyörälainan hakuprosessi on nopea, etkä tarvitse omaisuutta kuten asuntoa tai arvopapereita lainan vakuudeksi. Lainan vakuutena toimii takaisinmaksukykysi.

Moottoripyörälainaa miettiessä kannatta apuna hyödyntää lainalaskuriamme sopivan lainan löytämiseen. Lainalaskuri auttaa lainaerien, moottoripyörälainan koron ja maksuajan hahmottamisessa. Kokeile maksutonta lainalaskuriamme sivustollamme ja kartoita sinun talouteesi sopiva lainamäärä. Voit siirtyä lainahakemukselle suoraan laskurista.

Miksi ottaisin vakuudettoman lainan?

Vakuudettoman lainan saanti Rahalaitokselta on erittäin helppoa sekä nopeaa. Sillä on mahdollista rahoittaa useita eri hankintoja eri aikaisesti ja vapaasti omien tarpeidesi mukaisesti. Perinteisellä osamaksusopimuksella voit maksaa vain jonkun tietyn yksittäisen hankinnan kuten moottoripyörän ja olet sidottu käyttämään ostopaikkana vain osamaksun tarjoavaa yritystä. Rahalaitoksen moottoripyörälainalla voit maksaa niin moottoripyörän kuin muutkin tarpeesi.

Paljonko moottoripyörälainaa tarvitsen?

Kun moottoripyörälainaa haetaan, sorrutaan usein miettimään vain pyörän ostohintaa eikä huomioida mahdollisia tulevia kustannuksia. Lainan mitoittamisessa on tärkeä huomioida itse ajoneuvon ja polttoaineen lisäksi myös ajovarusteet, joihin kuuluvat kypärä, housut, takki, saappaat ja hanskat. Koska nämä varusteet ovat turvallisuuden kannalta hyvin tärkeitä, ei varusteiden laadussa kannata tinkiä. Hyviin varusteisiin voikin helposti upota tuhannen euroa.

Pyörä on lisäksi syytä vakuuttaa. Vakuutusmaksut riippuvat pyörän tyypistä, iästä ja tehosta sekä kuljettajan iästä. Myös moottoripyörävakuutuksissa on suuria eroja ja nekin on syytä kilpailuttaa samaan tapaan kuin moottoripyörälaina.

Lainasummassa on hyvä ottaa huomioon myös moottoripyörän mahdollisesti kaipaamat remontit ja lisävarustehankinnat. Kätevä harrastaja voi toki säästää pitkän sentin tekemällä remontit itse, mutta uudet rattaat, pyörät, ketjut, öljyt, suodattimet, kytkimet ja muut osat maksavat joka tapauksessa.

Yllä mainittujen menoerien ynnäilyjen jälkeen on syytä siirtyä kilpailuttamaan omien lainatarpeiden kokoinen lainasumma. Edullisen korkotason lainallesi löydät Rahalaitoksen palvelusta, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella moottoripyörälainasi yli 20 pankilla ja luotonmyöntäjällä. Siirry hakemukseen tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Miten haen moottoripyörään rahoitusta?
Täytä lainahakemus huolellisesti sivuillamme ja vertaile lainatarjoukset.
Kuinka paljon voin hakea lainaa moottoripyörään?
Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa moottoripyörään 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti.
Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?
Et. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja maksuhäiriövapaat luottotiedot toimivat vakuutenasi.
Kuinka nopeasti saan rahat käyttöön?
Rahat siirretään tilillesi nopeasti, usein saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoitettuasi.
Kuinka kallis on moottoripyörälaina?
Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen. Oman korkotasosi tarkistat sitoutumatta täyttämällä helpon lainahakemuksen Rahalaitos.fi sivustolta.
Kuka voi hakea moottoripyörälle rahoitusta?
Rahoitusta moottoripyörään voi hakea täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.
Sitoudunko ottamaan lainan?
Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vertailu ei sido tai hakijaa mihinkään. Jos päätät hyväksyä jonkun sinulle tehdyistä lainatarjouksista, tapahtuu sopimuksen allekirjoitus erikseen.
Mistä löydän edullisen moottoripyörälainan?
Löydät edullisen lainan Rahalaitoksen sivuilta kilpailuttamalla yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja luotontarjoajaa. Saamistasi tarjouksistasi saat itse valita sopivimman.
Mikä on pisin laina-aika?
Pisin laina-aika on 180 kuukautta. Yleisimmin moottoripyörälainan takaisinmaksuajaksi otetaan 5 - 7 vuotta.

Yhteistyökumppaneitamme