Kilpailuta sijoituslaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Kilpailuta sijoituslainasi!

banks

Sijoituslainaa jopa

25 pankilta

time

Helposti ja

nopeasti

money

Sijoituslainaa jopa

60 000 €

Asiakasarviot

4,46/7503 arviota*

*Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
Lainan kuukausierän arvio*: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.


Rahalaitos

Sijoituslaina kannattaa kilpailuttaa.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Oikein käytetty sijoituslaina tarjoaa avaimet tuottavaan tekemiseen.

Jos tavoitteenasi on tehdä tuottoa, on nyt kannattavaa ottaa lainaa sijoitukseen. Sijoituslainan avulla voit aloittaa sijoittamisen tai parantaa jo olemassa olevan osakesalkun hajautusta ilman, että käytät omia säästöjäsi. Laina sijoitukseen antaa mahdollisuuden ostaa oikeaan aikaan osakkeita ilman omien varojen miettimistä. Tällöin puhutaan velkavivusta, jonka riskit on hyvä tiedostaa, mutta joka harkiten käytettynä on huomattavasti mainettaan parempi.

Mihin sijoituslainaa käytetään?

Yleisimmin sijoituslainaa päädytään ottamaan, kun tarjolla on otollinen sijoitustilanne, mutta käteisvarat eivät riitä tilaisuuden hyödyntämiseen. Sijoituslainan avulla voi hankkia tuottoja tarjoavaa sijoitusvarallisuutta. Tällä tarkoitetaan perinteisesti rahasto-osuuksia tai osakkeita, mutta myös sijoitusasuntoja tai metsäpalstoja voi ostaa sijoituslainalla. Nykypäivänä myös kryptovaluuttoihin sijoittaminen on yleistynyt. Myös yritykset ottavat lainaa sijoituksiin, kun heillä on tarve löytää joustava vaihtoehto rahoitustarpeisiin. Sijoituslaina soveltuu esimerkiksi käyttöpääoman, investointien ja yrityskauppojen rahoitukseen.

Sijoituslainaa otettaessa on hyvä muistaa myös, että sijoituksen hoitamiseen liittyvät kulut voi vähentää verotuksessa. Tämä koskee niin sijoitusmielessä ostetun metsäpalstan, sijoitusasunnosta aiheutuvia kuluja kuin sijoitusneuvonnan käytöstä aiheutuvia maksujakin. Pystyt siis vähentämään niin sijoituslainan korot kuin muut lainasta koituvat kulut pääomatuloverotuksessasi. Kuluiksi lasketaan osinkotulot, vuokratulot, myyntivoitot sekä muut pääomista tulevat kulut. Sijoituslainassa onkin 100%:n verovähennyskelpoisuus, kun sitä hyödynnetään sijoituksiin.

Tee sijoituslainojen vertailu nyt!

Rahalaitos.fi on auttanut sijoittajia kasvattamaan tuottoaan jo yli kymmenen vuotta. Meiltä otetaan usein lainaa sijoitukseen, sillä pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset korot kilpailuttamalla lainan kymmenillä suomalaisilla ja pohjoismaisilla pankeilla sekä luotontarjoajilla yhdellä hakemuksella.

Hakemuksen teko on maksuton eikä sido hakijaa mitenkään. Sopivimman lainatarjouksen valittuasi saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana. Kauttamme otetun sijoituslainan korko ei ole sen korkeampi kuin kulutusluotto- tai asuntolainakaan ja sijoituslainan korot voi vähentää verotuksessa kokonaisuudessaan.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada sijoituslainaa?
Perusvaatimukset sijoituslainan saamiseen Rahalaitoksen kautta ovat säännölliset eläke- tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään sijoituslainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.
Mikä on sijoituslainan korko?
Rahalaitoksen kumppaneina toimiva sijoituslainan tarjoajat tekevät itse lainapäätökset lainasummien sekä korkojen suhteen. He käyttävät apunaan mm. tulo- ja menoarviota,jolloin sijoituslainatarjoukset ovat luotettavia ja ottavat huomioon asiakkaan maksukyvyn.
Voiko sijoituslainan maksaa aiottua nopeammin pois?
Ylimääräisiä suorituksia sijoituslainaan voi tehdä milloin vain, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Voit myös maksaa koko sijoituslainan yhdessä erässä pois. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun sijoituslaina on ollut käytössä. Ennenaikaisesta takaisinmaksu järjestelystä kannattaa sopia aina rahoitusyhtiön kanssa, josta lainan on ottanut.
Tarvitsenko sijoituslainaan vakuuksia tai takaajia?
Sijoituslainoja on olemassa sekä vakuudettomia että vakuudellisia. Kaikki Rahalaitos -palvelussa tarjottavat sijoituslainat ovat vakuudettomia. Et tarvitse myöskään takaajia, jos lainan saannin edellytykset muuten täyttyvät.
Kuinka kattavasti sijoituslainat kilpailutetaan?
Rahalaitos kilpailuttaa sijoituslainat kattavasti useilla lainantarjoajilla. Yhdellä sijoituslainahakemuksella tavoitat jopa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Sijoituslainan kilpailuttaminen Rahalaitoksella on aina täysin ilmaista ja ei velvoita sinua mihinkään.

Yhteistyökumppaneitamme