Kilpailuta venelaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Kilpailuta venelainasi!

banks

Lainatarjous jopa

25 pankilta

time

Helposti ja

nopeasti

money

Lainaa jopa

60 000 €

Asiakasarviot

4,46/7503 arviota*

*Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
Lainan kuukausierän arvio*: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.


Rahalaitos

Venelaina kannattaa kilpailuttaa.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Venelaina - Kilpailuttamalla säästät venekustannuksissa

Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesäpäivää kuin vesillä liikkuminen Suomen tuhansilla järvillä. Upeat järvimaisemat ja saaristot tarjoavat veneilyyn mitä mainioimmat puitteet. Mukavin tapa viettää vapaa-aikaa vesillä on tietenkin oma vene. Venettä voi maisemien nautiskelun lisäksi käyttää liikkumiseen esimerkiksi mökille tai hyvien kala-apajien äärelle.

Oli haaveissasi sitten uusi tai käytetty vene, purjeilla tai moottorilla, voi veneen osto olla silti yllättävän iso hankinta. Vene on harvoin heräteostos, vaan sen hankintaa on mietitty jo jokunen tovi. Joillain taas aikaisemmin puraissut venekärpänen on voinut johtaa nyt suuremman paatin hankintaan. Venettä varten on voitu säästää omaa pääomaa jonkin aikaa, mutta usein venettä varteen otetaan myös lisärahoitusta. Rahalaitos myöntää edullisia vakuudettomia venelainoja aina 60 000 euroon asti, joten veneen hankinta ei enää nykypäivänä jää rahoituksesta kiinni.

Miksi ottaa venerahoitus?

Veneet ovat yleensä sen verran hintavia hankintoja, että säästöjen ohessa on turvauduttava ulkopuoliseen rahoitukseen. Venelainojen korot ja kulut eroavat paljonkin pankista ja lainan suuruudesta riippuen. Tällöin on tärkeää vertailla venelainoja eri pankkien välillä, sillä pienetkin erot venelainan marginaalissa voivat kasvaa suuriksi pitkällä laina-ajalla.

Venelainaa varten on perinteisesti säästetty pitkään, tai vastaavasti pankit ovat vaatineet suurehkoja vakuuksia lainansa turvaksi. Kaikilla sellaisia säästöjä tai vakuuksia ei ole, joten tällöin kannattanee miettiä nopean ja kätevän vakuudettoman lainan ottamista. Useat veneenmyyjät vaativat koko kauppasummaa kerralla, joten kun eteesi osuu täydellinen vene, on nopea ja joustava venelaina todella arvokas tässä tilanteessa.

Vakuudeton venelaina on mahdollista hakea nopeasti ja Rahalaitos.fi tarjoaa tähän tilanteeseen yli 20 luotonantajaa, jotka voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella. Pääset vertailemaan kaikki lainatarjoukset samasta paikasta ja sopivimman lainan ottamalla varmistat, että unelmiesi vene ei pääse livahtamaan hyppysistäsi. Koska suomalaiset valitsevat käytettyjen veneiden markkinoilta yleisimmin 20 000 - 30 000 euron hintaisen veneen, edullisimman lainan valitseminen voi tarkoittaa jopa satojen eurojen säästöä kuukausitasolla.

Kuinka paljon venelainaa tarvitsen?

On hyvä pitää mielessä, että veneily ei ole mitään halpaa hupia vaan myös veneen ylläpitoon kuluu rahaa. Edullinen venelaina on tarkoitettu rahoittamaan kaikki veneeseesi liittyvät kustannukset. Hyviä käyttökohteita ovatkin itse veneen hankinnan lisäksi veneen korjaus sekä uusien veneen osien ja lisä- ja turvavarusteiden ostaminen. Voit siis helposti samalla venelainalla korjata viallisen moottorin tai vaikka päivittää uudet istuintyynyt ja taittotuolit. Venerahoitus kattaa siis oston lisäksi myös veneen korjailuun ja muuhun päivittämiseen liittyvät kustannukset.

Kun miettii lainaa venettä varten, on hyvä muista myös ylläpitokustannukset. Venepaikka, veneen laskeminen ja nostaminen, talvisäilytys, huollot, katsastus, mahdollinen vakuutus sekä tietysti polttoaine. Muista siis lainaa kilpailuttaessa ottaa huomioon edellä mainitut menoerät, kun mietit lainasumman määrää. Edullinen venelaina auttaa selviämään myös ylläpitokustannuksista, jolloin kesän venereissuja ei tarvitse rajoittaa ainakaan taloudellisen tilanteen vuoksi.

Kuinka haen venelainaa?

Vakuudettoman venelainan kilpailuttaminen ja hakeminen on helppoa sekä nopeaa. Tee näin:

  1. Täytä lainahakemus Rahalaitos.fi sivustolla.
  2. Vertaile saamiasi tarjouksia Oma Rahalaitos -palvelusta.
  3. Valitse sinulle sopivin laina.
  4. Kättele kaupat unelmaveneestäsi ja lähde järvelle nauttimaan suomen suvesta.

Mitä minun tulee tietää venelainan hakemisesta?

Venelainan kilpailutus kauttamme on täysin maksutonta. Hakemuksessa saat itse valita sinulle sopivan lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Yhdellä hakemuksella kilpailutamme kymmeniä lainatarjouksia ja saat itse valita niistä sopivimman. Lainantarjoajat arvioivat maksukykysi tulojesi ja maksuhistoriasi mukaan ja asettavat lainakorkonsa sen pohjalta. Hakemuksen teko ja lainojen vertailu eivät sido sinua ottamaan lainaa. Mikäli hyväksyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi vielä jopa saman päivän aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea venelainaa?
Rahoitusta veneeseen voi hakea täysi-ikäinen, säännölliset tulot omaava henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa.
Sitoudunko ottamaan lainan?
Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vertailu ei sido tai hakijaa mihinkään. Jos päätät hyväksyä jonkun sinulle tehdyistä lainatarjouksista, tapahtuu sopimuksen allekirjoitus erikseen.
Mistä löydän edullisen venelainan?
Löydät edullisen lainan Rahalaitoksen sivuilta kilpailuttamalla yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja luotontarjoajaa. Saamistasi tarjouksistasi saat itse valita sopivimman.
Mikä on pisin laina-aika?
Pisin laina-aika on 180 kuukautta.
Kuinka paljon voin hakea lainaa venelainaa?
Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa venettä varten 500 eurosta aina 60 000 euroon asti.
Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?
Et. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja maksuhäiriövapaat luottotiedot toimivat vakuutenasi.
Kuinka nopeasti saan rahat käyttöön?
Rahat siirretään tilillesi nopeasti, usein saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoitettuasi.
Kuinka kallis on venelaina?
Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen. Oman korkotasosi tarkistat sitoutumatta täyttämällä helpon lainahakemuksen Rahalaitos.fi sivustolta.

Yhteistyökumppaneitamme