lainaa-1000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa 1000 euroa - Kuukausierä alkaen 11€

Onko sinulla noussut tarve pienelle lainalle? Ehkä autoosi on tehty remontti tai rikkinäisen kodinkoneen tilalle on hankittava uusi. Oli tilanne mikä tahansa Rahalaitoksen kautta haet 1000 euron lainan vaivattomasti.

Lainaa heti tilille 1000 €

Mikäli sinulla on tarve saada 1000 euron laina heti tilille, ei sinun kannata tuhlata aikaasi pankkien kilpailuttamiseen. Tähän voi kulua aikaa enimmillään viikkoja kun etsit ensin kilpailutettavat pankit, teet niihin hakemuksen ja jäät odottamaan tarjouksia.

Rahalaitos tekee tämän kaiken puolestasi käden käänteessä. Toimimme yhteistyössä useiden suomalaisten ja pohjoismaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Tehtyäsi meillä hakemuksen me kilpailutamme puolestasi yhteistyökumppanimme ja tarjoamme sinulle vertailtavaksi kaikki saamasi tarjoukset.

Tarjousten vertailu on tehty todella käteväksi ja läpinäkyväksi. Saat meiltä tunnukset Oma Rahalaitos -palveluun, josta löydät kaikki sinulle tehdyt 1000 euron lainatarjoukset. Palvelussa näet jokaisen 1000 euron lainan todellisen vuosikoron sekä lainaehdot.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainaa 1000 euroa ilman liitteitä

Rahalaitoksen kautta sinun on mahdollista hakea 1000 euron laina ilman liitteitä. Koska kyseessä on pieni laina, eivät yhteistyökumppanimme usein vaadi lainahakemuksen mukana liitteitä.

Voit saada myös lainapäätöksen sekä ensimmäiset tarjoukset heti hakemuksen tehtyäsi, sillä useat pankit voivat käyttävät automaattisia prosesseja. Näin he pystyvät saman tien todentamaan tulosi ja antavat sinulle välittömästi lainatarjouksen henkilökohtaisella korkoprosentilla maksukykysi perusteella.

Lainaa 1000 euroa pitkällä maksuajalla

Vaikka 1000 euron laina on pieni, on ihmisillä erilaisia tilanteita. Tästä syystä sinun on mahdollista valita 1000 euron lainalle pitkä maksuaika, mikäli koet sen tarpeelliseksi. Lainalle on mahdollista hakea maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Kun aloitat lainahakemuksen voit aluksi kokeilla lainalaskurilla minkälaisen takaisinmaksuerän saat milläkin maksuajalla. Alla esimerkkejä 1000 euron lainan kuukausieristä erilaisilla takaisinmaksuajoilla:

  • Laina-aika 1 vuosi: 87 €/kk
  • Laina-aika 2 vuotta: 45 €/kk
  • Laina-aika 5 vuotta: 20 €/kk

Huomaa että kyseinen lainaesimerkki on suuntaa-antava. Esimerkissä lainan vuosikorko on 8,3% eikä esimerkissä ole otettu huomioon mahdollisia avaus- ja tilinhoitomaksuja. Todellisuudessa sinun on mahdollista saada lainatarjouksia, joiden nimelliskorko on 4,5-20%.

Ota huomioon, että vaikka pidemmällä laina-ajalla 1000 euron lainan kuukausierä on pienempi, mutta pidempi laina-aika kerryttää isomman kokonaissumman lainalle, sillä joudut joka kuukausi maksamaan lainakuluja. Tämän takia on hyvä miettiä tarkasti budjettiasi ja laina-aikaasi ennen lainan ottamista.

Kuka voi lainata 1000 €?

Voit kilpailuttaa Rahalaitoksen kautta 1000 euron lainan mikäli täytät seuraavat kriteerit:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on yli 600 € kuukausittaiset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Mikäli sinulla on ollut ongelmia maksuhäiriöiden kanssa ja haluat selvittää ne ennen lainan hakemista, suosittelemme tutustumaan lisää aiheeseen sivullamme kuinka saada luottotiedot takaisin.

Lue lisää aiheesta:

Pieni laina.

Lainan korko.

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 1000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 1000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 1000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 1000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 1000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta