Hae yrityslainaa vakuudettomana kuluttajalainana

Kilpailuta ja vertaile kuluttajalaina yrityksellesi

Täytä lainahakemus tästä

Kilpailuta ja

vertaile

time

Nopeasti ja

ilmaiseksi

money

Vakuudetonta lainaa jopa

60 000 €

*Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
Lainan kuukausierän arvio*: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.


Kilpailuta lainat ja valitse sopivin

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainantarjoajat, nopeasti ja ilmaiseksi.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat yrityksellesi lainatarjoukset 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Yrityslaina - Kuluttajalaina toimii apuna yrityksen perustamiseen tai kasvattamiseen

Yrittäjyydestä haaveileminen voi olla jännittävä matka, joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa oma visio ja rakentaa menestyvä liiketoiminta. Yksi tapa rahoittaa yrityksen perustamista on kuluttajalaina. Kuluttajaluoton avulla voit saada tarvitsemasi rahoituksen nopeasti ja käyttää sitä yrityksen perustamiseen ja kasvattamiseen.

Tältä sivulta löydät runsaasti hyödyllistä tietoa siitä, miten kuluttajalaina voi auttaa sinua perustamaan oman yrityksen. Vaihtoehtoisesti kuluttajaluottona tarjottavaa yrityslainaa voidaan käyttää myös yrityksen kasvattamiseen tai väliaikaisen kassavajeen paikkaamiseen.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Haet yrityslainaa uudelle yritykselle tai toiminimelle kätevästi Rahalaitokselta. Olipa kyseessä sitten yrityslaina toiminimelle tai osakeyhtiölle, on kulutusluottoa järkevää harkita yrityslainanaksi.

Kauttamme kilpailutat yhdellä hakemuksella usean suomalaisen ja pohjoismaisen pankin sekä luotontarjoajan. Tehtyäsi hakemuksen saat lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset välittömästi. Voit tarkastella ja vertailla jokaisen saamasi yrityslainatarjouksen Oma Rahalaitos -palvelussa.

Kuluttajaluotossa paljon etuja verrattuna tavalliseen yrityslainaan

Kun mietit kuluttajalainaa vaihtoehtona yritysrahoitukseksi on kyseessä potentiaalinen vaihtoehto muun muassa seuraavista syistä:

Rahoituksen saaminen on nopeaa ja helppoa
Yksi suurimmista eduista kuluttajalainan käytössä yrityksen perustamiseen on rahoituksen hakemisen ja saamisen nopeus. Perinteisten liiketoimintalainojen saaminen voi olla hidasta ja monimutkaista, kun taas kuluttajalainan hakeminen voi olla nopeaa ja vaivatonta.

Mikäli sinulla on tarve löytää yrityslaina heti, kokeile Rahalaitoksen palvelua. Sivuiltamme löytyvän hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti ja hakemuksen lähetyksen jälkeen me kilpailutamme sen useilla lainakumppaneillamme. Saat lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset jopa saman tien.

Voit perustaa yrityksen ilman suurta pääomaa
Toinen merkittävä etu kuluttajalainan käytössä yrityksen perustamisessa on se, että voit aloittaa ilman suurta omaisuutta. Perinteisesti yrityslainat edellyttävät usein yrityksen omistajalta vakuuksia tai takauksia. Kuluttajalainan avulla voit sen sijaan käyttää vakuutenahenkilökohtaista luottohistoriaasi ja tulotietojasi lainan saamiseen, mikä helpottaa erityisesti aloittelevia yrittäjiä saamaan rahoitus yritykselle.

Kuluttajalainaa voit käyttää joustavasti kaikkiin yrityksesi tarpeisiin
Kuluttajalainan avulla saatavat varat ovat joustavasti käytettävissäsi yrityksesi tarpeiden mukaan. Kyseistä lainaa voi käyttää niin alkupääoman saamiseen, tuotteiden tai palveluiden hankintaan, markkinointiin kuin muihinkin liiketoiminnan kustannuksiin. Koska kyseessä on henkilökohtainen yrityslaina, on sinulla vapaus päättää, miten käytät rahoituksen yrityksesi kehittämiseen.

Kulutusluotolla rakennat hyvän luottoluokituksen yrityksellesi
Käyttämällä kuluttajalainaa yrityksen perustamiseen, sinulla on mahdollisuus rakentaa hyvä luottoluokitus yrityksellesi. Kun maksat lainan takaisin ajallaan ja noudatat sovittuja maksuehtoja, luot rahoituslaitosten ja muiden sidosryhmien välille luottamusta. Tämä voi helpottaa sinua tulevaisuudessa saamaan entistä parempia lainaehtoja ja muita rahoitusratkaisuja yrityksesi kasvattamisen tueksi.

Kuluttajaluotto yrityslainana kääntää riskit henkilökohtaiseksi

Kun harkitset kuluttajalainan ottamista yrityslainaksi, on tärkeää ottaa huomioon joitakin riskejä, jotka liittyvät tähän päätökseen. Tässä on muutamia yleisiä huomioon otettavia asioita:

Lainan vastuu on henkilökohtainen
Vakuudeton yrityslaina kuluttajaluottona perustuu lainanottajan henkilökohtaiseen luotto korko ja lainapäätöksen saanti perustuu yleensä henkilökohtaiseen luottoluokitukseen ja takaisinmaksukykyyn. Pankit ja rahoituslaitokset käyttävät näitä arvioidessaan lainapäätöstä sekä lainan korkoa.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että lainanottaja on henkilökohtaisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta, vaikka se käytettäisiinkin yritystoiminnan rahoittamiseen. Yrityksen kohdatessa taloudellisia vaikeuksia, se voi vaikuttaa myös henkilökohtaiseen talouteesi.

Kuluttajalainalla saattaa olla korkeammat kustannukset
Koska kuluttajalaina on vakuudeton, voi sen korkoprosentti olla korkeampi verrattuna tavallisen yrityslainan korkoon. Tämä voi tarkoittaa korkeampia kustannuksia lainan takaisinmaksussa ja näin vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen.

Kuluttajalainan lainasummat eivät vastaa perinteisten yrityslainojen summaa
Kuluttajalainat ovat yleensä suhteellisen pieniä summia verrattuna suuriin yrityslainoihin. Tämä voi rajoittaa yrityksesi mahdollisuuksia rahoittaa suuria investointeja tai kasvuhankkeita Jos tarvitset merkittäviä määriä rahoitusta, saattaa olla tarpeen harkita vaihtoehtoisia rahoitusvaihtoehtoja.

Ennen yrityslainan hakemista onkin tärkeää arvioida huolellisesti yllämainitut riskit ja harkita ennen kuin päätät ottaa kuluttajalainan yritystoiminnan rahoittamiseen. Rahalaitoksen kautta kilpailutat kuitenkin yrityslainaa kulutusluottona aina 60 000 euroon asti. Tämä riittää usein pienten yritysten tai toiminimen perustamiseen.

Suunnittele aluksi kuinka paljon yrityslainaa tarvitset yrityksen perustamiseen

Yrityksen perustaminen on jännittävä ja monivaiheinen prosessi, johon liittyy erilaisia taloudellisia näkökohtia. Kyseessä on kriittinen aika, jolloin tarvitaan riittävästi rahoitusta varmistaakseen yrityksen menestyminen ja kasvu.

Rahoituksen hankkiminen alkuvaiheeseen on tärkeää, sillä sen avulla katetaan erilaisia kuluja ja mahdollistetaan liiketoiminnan aloitus ja kehittäminen sujuvasti. Ota seuraavat seikat huomioon kun lasket kuinka paljon tarvitset yrityslainaa heti alussa:

Käynnistyskustannukset: Uuden yrityksen perustamisessa syntyy monia kustannuksia. Tilojen vuokraus, laitteiden ja varaston hankinta, oikeudelliset kulut, rekisteröintimaksut sekä markkinointi ovat kaikki menoeriä, joita tulisi miettiä jo heti alkuvaiheessa. Oman pääoman sekä yritysrahoituksen avulla yrityksen olisi hyvä pystyä kattamaan nämä alkuinvestoinnit ja varmistamaan, että toiminnan aloittamiselle on kaikki tarvittavat resurssit.

Tuotekehitys ja tutkimus: Uuden yrityksen menestyksen avain on monissa tapauksissa kilpailukykyinen tuote tai palvelu. Yrityslainan avulla saat apua tuotteen tai palvelun tutkimiseen, testaamiseen sekä kehittämiseen. Näin varmistetaan houkuttelevan ja toimivan tuotteen tarjoaminen markkinoille.

Palkat ja palkkiot: Mikäli kyseessä ei ole yrityslaina toiminimelle, on yrityksessä usein muutakin henkilöstöä perustajan lisäksi. Yrityksen perustamisvaiheessa onkin tärkeää pystyä houkuttelemaan ja palkkaamaan ammattitaitoista henkilöstöä, auttamaan yritystä saavuttamaan tavoitteensa. Yrityslainaa voidaankin käyttää myös palkanmaksuun.

Markkinointi ja myynti: Yritykselle on erittäin tärkeää pystyä asiakkaiden tavoittaminen ja brändin rakennus. Yritysrahoituksen avulla toteutat markkinointi- ja myyntikampanjoita, kuten mainontaa, markkinatutkimuksia, verkkosivuston kehittämistä ja markkinointimateriaalien luomista. Näin kasvatat yrityksen tietoisuutta markkinoilla ja houkuttelet asiakkaita.

Toimintakassan turvaaminen: Alkuvaiheessa monikaan yritys ei heti saavuta kannattavuutta. Tällöin yritysrahoituksella voidaan ylläpitää yrityksen toimintakassaa, joka auttaa selviytymään mahdollisista kassavirtahaasteista. Näin varmistetaan, että yritys voi jatkaa toimintaansa ja kasvaa pitkällä aikavälillä.

On suositeltavaa tehdä huolellinen taloudellinen suunnittelu ja budjetointi huolella ennen yrityksen perustamista. Tämä auttaa sinua ymmärtämään yrityksen rahoitustarpeet ja varmistamaan, että sinulla on riittävästi resursseja menestyvän yrityksen rakentamiseen ja liiketoiminnan käynnistämiseen.

Myös yrityksen kasvattamiseen voidaan tarvita yrityslainaa

Kun yritys tavoittelee kasvua, rahoituksen merkitys kasvaa entisestään. Kasvun tukeminen edellyttää usein lisäresursseja ja investointeja eri osa-alueille. Koska toiminta laajentuu on myös otettava huomioon useita seikkoja, jotka voivat mahdollistaa tämän.

Rahoituksen avulla yritys voi toteuttaa kasvustrategiansa ja varmistaa, että sillä on tarvittavat resurssit onnistuneeseen kasvuun. Tällöin on taas hyvä miettiä mihin kasvuvaiheessa oleva yritys saattaa tarvita lisärahoitusta:

Laajentuminen: Kun yritys haluaa kasvaa, se saattaa tarvita yritysrahoitusta laajentuakseen uusille markkinoille tai alueille. Tämä voi sisältää uusien toimipisteiden avaamista, tuotannon kasvattamista tai jopa kansainvälistymistä. Rahoituksen avulla yritys voi paremmin kattaa laajentumisesta aiheutuvat kulut, kuten tilojen vuokrat, lisääntyneet varasto- ja tuotantokustannukset sekä markkinointi- ja myyntitoimenpiteet uusilla markkinoilla.

Tuotekehitys ja innovaatio: Kasvun tukeminen edellyttää usein tuotekehitystä ja innovaatiota. Jotta yritys pysyy kilpailukykyisenä, tulee sen kehittää joko uusia tuotteita tai palveluita tai kehittää jo olemassaolevia. Yrityslainaa voidaan investoida tutkimukseen ja kehitykseen, prototyyppien luomiseen, testaukseen ja tuoteinnovaatioihin. Tämä antaa yritykselle kilpailuetua ja auttaa sen kasvattamaan markkinaosuuttaan.

Henkilöstön palkkaaminen ja kouluttaminen: Kasvaessaan yritys tarvitsee usein lisää työvoimaa. Ammattimaisten työntekijöiden palkkaaminen ja kouluttaminen ei ole ilmaista, mutta keskeistä yrityksen kehitykselle ja kilpailukyvyn ylläpitämiselle.

Markkinointi ja myynti: Kasvuvaiheessa olevan yrityksen on tärkeää investoida markkinointiin ja myyntiin. Rahoituksella voidaan mahdollistaa tehokkaiden markkinointikampanjoiden toteuttamisen, jotka saavuttavat entistä isomman yleisön. Lisäksi rahaa tarvitaan brändin jatkuvaan rakentamiseen, markkinointitutkimusten tekemiseen sekä myyntitiimien vahvistamisen. Näiden investointien avulla yritys voi kasvattaa asiakaskuntaansa, saada lisää tilauksia ja parantaa myyntiään.

Teknologia ja infrastruktuuri: Kasvaessaan yritys voi nähdä tarpeelliseksi päivittää tai laajentaa teknologiaa ja infrastruktuuria. Investoimalla uusiin järjestelmiin, laitteisiin ja teknologisiin ratkaisuihin,voidaan tehostaa liiketoimintaprosesseja, parantaa tuottavuutta ja mahdollistavaa kasvu.

Näiden tekijöiden lisäksi on tärkeää ottaa huomioon myös yllättävät tai odottamattomat kulut, joihin voi kuulua esimerkiksi lisensointi- tai patenttimaksuja, vakuutusmaksuja, kirjanpitopalveluja tai ammatillista neuvontaa.

On tärkeää huomata, että kasvun tukemiseen liittyvät kustannukset voivat vaihdella yrityksen koosta, toimialasta ja kasvustrategiasta riippuen. Siksi on tärkeää tehdä perusteellinen budjetointi ja suunnittelu kasvun rahoittamiseksi sekä pitää huolta siitä, että taloudelliset resurssit ovat riittävät yrityksen tarpeisiin.

Yrityslainalaskuri

Kokeile yrityslainalaskuria löytääksesi itsellesi sopiva yrityslainavaihtoehto. Laske ensin tarkkaan kuinka paljon lainaa tarvitset perustaaksesi tai kasvattaaksesi yritystäsi. Tämän jälkeen mieti lainalaskurin avulla kuinka paljon tarvitset takaisinmaksuaikaa lainallesi.

Paras yrityslaina ei välttämättä tarkoita pisintä maksuaikaa. Vaikka kuukausierä onkin pidemmillä laina-ajoilla pienempi, on lainan kokonaiskustannukset aina sitä suuremmat, mitä pidempään lainaa maksat. Suunnittele siis huolella lainalaskurin avulla talouteesi sopivat maksuerät ennen lainan ottamista.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Rahalaitoksen kautta kilpailutat kuluttajalainan yritystäsi varten aina ilman vakuuksia. Et myöskään tarvitse takaajaa lainallesi, vaan lainan vakuutena on ainoastaan vakaa taloudellinen tilanteesi. Sinun on mahdollista hakea yrityslainaa ilman vakuuksia täyttämällä seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityslainan korko

Yrityslainan korko määräytyy samalla tavalla kuin muissakin kulutusluotoissa. Pankki määrittää ensin lainalle viitekoron. Viitekorkona käytetään joko Euromaiden yhteistä euriborkorkoa tai pankin itse määrittelemää prime korkoa.

Tämän lisäksi korkoon lisätään marginaali, jonka pankki määrittelee tulojesi ja maksuhistoriasi mukaan. Näin ollen yrityslainan marginaali tekee jokaisesta lainatarjouksesta henkilökohtaisen ja se vaihtelee pankeittain. Suuntaa antavan arvion yrityslainan korosta voit kuitenkin katsoa lainalaskurin avulla valitsemalla tarvitsemasi lainasumma ja sopiva takaisinmaksuaika. Yrityslainan marginaali taas on eriteltynä ja näkyvissä jokaisessa saamassasi lainatarjouksessa.

Hae yrityslainaa

Löytääksesi paras yrityslaina sinun kannattaa tehdä lainahakemus netissä. Se on nopeaa ja parhaimman tarjouksen löytäminen helppoa kun vertailtavia tarjouksia saa kerralla useampia. Yrityslainan hakeminen ilman reaalivakuuksia onnistuu Rahalaitoksen palvelussa täyttämällä hakemus, johon tarvitaan vain lainanottajan henkilökohtaiset tiedot.

Yrityslainasi kilpailutat sujuvasti ja kattavasti Rahalaitoksen palvelussa aina ilman vakuuksia tai takaajia. Kun täytät hakemuksen, saat välittömästi lainapäätöksen sekä ensimmäiset tarjoukset. Useat yhteistyöpankkimme käyttävät automatisoitua hakuprosessia, joka takaa, että seuraavatkin tarjoukset tulevat yleisesti ottaen nähtäväksesi todella nopeasti.

Tarjousten saapuessa voit siirtyä Oma Rahalaitos -palveluun, jossa vertailet sujuvasti ja läpinäkyvästi kaikkien sinulle tarjottujen yrityslainojen korkoja sekä lainaehtoja. Sopivimman lainan saat valita itse lukuisten vaihtoehtojen joukosta.

Paras yrityslaina löytyy vain vertailemalla

Yrityslainojen vertailu on hyvä keino säästää lainakuluissa. Kilpailuttamalla lainan ja vertailemalla tarjouksia voit säästää lainakustannuksissa jopa tuhansia euroja. Palvelumme avulla säästät myös aikaasi, kun etsimme puolestasi yrityksellesi edullisen lainan. Rahalaitos on puolueeton toimija ja meille tärkeintä on löytää lainanhakijoillemme paras mahdollinen laina.

Huomaa myös, että vaikka haet yrityslainaa toiminimelle tai yritykselle, on kyseessä kuluttajalaina. Näin ollen voit myös hakea luottoa yhteishakijan kanssa, kuten puolisosi. Tämä voi parantaa huomattavasti pankkien tarjouksia, sillä heidän riski saada laina maksetuksi takaisin pienenee.

Miettiessäsi parasta vaihtoehtoa yrityslainaksi muista myös, että lainahakemuksen täyttäminen ja yrityslainojen kilpailuttaminen kauttamme on aina täysin ilmaista. Kilpailutus ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa. Näin ollen kilpailuttaminen kauttamme kannattaa aina.

Yhteistyökumppaneitamme

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tietoja tarvitsen yrityslainahakemuksen täyttämiseen?
Yrityslainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Koska kyseessä on kuluttajalaina, tarvitaan hakemuksiin vain hakijan sekä mahdollisen yhteishakijan henkilötiedot.
Kuinka paljon voin hakea vakuudetonta yrityslainaa?
Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa yrityksellesi aina 60 000 euroon asti. Maksuaikaa lainalle myönnetään tarpeistasi riippuen 1-15 vuotta.
Kuinka nopeasti saan yrityslainan tilille?
Lainatarjoukset tulevat Oma Rahalaitos palveluun nopeasti ja yleensä suurin osa tarjouksista saapuu parin arkipäivän sisällä. Kun olet hyväksynyt sopivimman yrityslainan ja tehnyt sopimuksen pankin kanssa, rahat siirretään ilmoittamallesi pankkitilille usein saman päivän aikana tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua sopimuksen allekirjoituksesta.
Tein virheen hakemukseen, miten pystyn korjaamaan sen?
Paras ja nopein tapa virheen oikaisemiseen on soittaa asiakaspalveluumme p. 09 2311 3670. Näin saamme oikean tiedon myös lainanmyöntäjien tietoon. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös chatin, Oma Rahalaitos – palvelun www2.rahalaitos.fi/oma tai sähköpostin asiakaspalvelu@rahalaitos.fi kautta.
En pääse kirjautumaan Oma Rahalaitos –palveluun?
Oma Rahalaitos –palveluun kirjaudutaan hakemuksen täyttämisen jälkeen. Palvelu on avoinna koko hakemuksen voimassaoloajan. Mikäli kirjautuminen epäonnistuu, kehotamme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 2311 3670 tai chatin kautta.
Voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?
Kyllä voi. Ennenaikainen takaisinmaksu ei kuitenkaan lainantarjoajasta riippuen automaattisesti vähennä yrityslainasta maksettavia kokonaiskuluja. Muista siis tarkistaa lainasopimuksen ehdoista, maksetaanko kuluja ainoastaan toteutuneelta laina-ajalta vai onko lainassa kiinteät kulut laina-ajasta riippumatta.
Kuka voi hakea yrityslainaa?
Yrityslainaa voi hakea yli 20-vuotias henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkinnät ovat este lainansaannille.
Vaatiiko yrityslainan hakeminen vakuuksia tai takauksia?
Rahalaitoksen välittämissä yrityslainoissa ei tarvita reaalivakuuksia tai takaajia. Lainanhakijan oma maksukyky toimii velan vakuutena.
Onko lainan hakeminen maksutonta?
Yrityslainan hakeminen ja kilpailutus sekä lainatarjousten vertailu on täysin maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa.
Mikä on Oma Rahalaitos -palvelu?
Oma Rahalaitos –palvelu on portaali, jossa voi seurata hakemuksen käsittelyä reaaliajassa. Palvelussa näet kaikki saamasi lainatarjoukset, joita voit vertailla sekä saat ohjeet lainan nostamiseen. Omilla sivuilla www2.rahalaitos.fi/oma pystyy myös keskustelemaan asiakaspalvelun kanssa hakemuksesta ja tarjouksista. Palveluun kirjaudutaan henkilötunnuksella ja salasanalla, joka lähetetään matkapuhelimeen ja sähköpostiin. Siksi on erityisen tärkeää, että yhteystiedot on kirjattu hakemukselle oikein.
Miten lainapäätös tehdään ja mitkä asiat siihen vaikuttavat?
Rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen aina asiakaskohtaisesti. Yrityslainatarjouksen saamiseen vaikuttaa lainanhakijan maksukyky sekä maksuhistoria. Täyttämällä hakemuksen sivuillamme saat lainapäätöksen välittömästi.
Mitä asiakirjoja tarvitsen hakiessani yrityslainaa
Yrityslainan haku kulutusluottona on siitä helppo prosessi, että et tarvitse yrityksen y-tunnuksia, tilinpäätöksiä tai muitakaan asiakirjoja. Lainanottajan henkilötiedot riittävät hakemuksen tekemiseen.
Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yksi hakemus, monta tarjousta